کد خبر:۴۹۴۹۸۲
یک تحلیلگر بازار بورس و سرمایه مطرح کرد:

۱۰ درصد مردم در بازار بورس سرمایه‌گذاری می‌کنند

یک تحلیلگر بازار بورس و سرمایه گفت: امروز در بسیاری از کشورهای پیشرفته بیش از ۷۰ درصد مردم در بازار بورس سرمایه گذاری می‌کنند که این میزان در ایران تنها ۱۰ درصد است به همین دلیل با برگزاری چنین همایش‌هایی سعی داریم تا در زمینه بورس و سرمایه گذاری در آن فرهنگ سازی کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، غنی زاده امروز در مراسم افتتاح نخستین مدرسه تخصصی بورس و بازار سرمایه خراسان رضوی در مشهد در دانشکده اقتصاد این دانشگاه با اشاره به این که بازار سرمایه و بورس در کشور ما بازاری ناآشنا است، گفت: امروز در بسیاری از کشورهای پیشرفته بیش از ۷۰ درصد مردم در بازار بورس سرمایه گذاری می‌کنند که این میزان در ایران تنها ۱۰ درصد است به همین دلیل با برگزاری چنین همایش‌هایی سعی داریم تا در زمینه بورس و سرمایه گذاری در آن فرهنگ سازی کنیم.


وی با طرح این پرسش که چگونه در مدت پنج سال می‌توان بازنشسته شد؟، افزود: اکثر مردم به ثروتمند شدن فکر نمی‌کنند و حتی گاهی تصور می‌کنند خداوند نمی‌پسندد که آنان ثروتمند شوند.


این تحلیلگر بازار بورس یکی از راه‌های ثروتمند شدن را رفتن به بازار سرمایه دانست و با تاکید بر این مطلب که برای این‌که بخواهیم ثروتمند شویم باید باور خود را تغییر دهیم تا سپس عملکرد ما تغییر یابد، تصریح کرد: هر انسانی یک مدار فکری دارد، چنانچه به درآمد ۱۰ و یا یک میلیون تومان در ماه می‌اندیشید، یقین بدانید که به همان میزان درآمد دست خواهید یافت.


غنی زاده افزود: سال ۱۹۷۰ در آمریکا گفته شد زمان آن گذشته که بگوییم با سخت کار کردن می‌توان پول دار شد. پس از بیان این سخن به مرور زمان بحث هوش مالی مطرح شد که این هوش مالی تنها با بازار سرمایه رخ می‌دهد.


وی با اشاره به این نکته که مشاغل به چهار دسته کارمندی، خویش فرمایی، سرمایه گذاری و کارفرمایی تقسیم می‌شوند، بیان کرد: در حوزه کارمندی وقت ما در دستان کارفرما است و ما برای او کار می‌کنیم. فردی که خویش فرما باشد وضعش به مراتب از کارمند بهتر خواهد بود و فردی که سرمایه گذار است از پول مردم استفاده می‌کند.


این کارشناس بورس و سرمایه گذاری با تاکید بر این‌که چنانچه نمی‌توانیم وارد عرصه کارآفرینی شویم، حداقل می‌توانیم وارد حوزه سرمایه گذاری شویم، خاطرنشان کرد: قرار نیست  در کاری عالی باشیم تا آن را شروع کنیم، بلکه ابتدا باید شروع کرد تا در نهایت عالی شد.


غنی زاده ضمن بیان این موضوع که در سرمایه گذاری باید به این پرسش پاسخ گوییم که آیا می‌توانیم ریسک را بپذیریم؟، گفت: در تعاریف کلاسیک آمده است سرمایه گذاری فرآیندی است که سرمایه گذار از مصرف امروزش می‌گذرد تا در آینده به جایی برسد و امروز گفته می‌شود سرمایه گذار پول‌های خرد میان مردم را جمع و آنان سرمایه گذاری می‌کنند.


وی در ادامه به دو بازار پول و سرمایه اشاره کرد و افزود: بازار پول مانند بانک‌ها است که نسبت به بازار بورس با اطمینان‌تر اما دارای پول و سود کمتری است.


این تحلیلگر بازار بورس و سرمایه در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی برخی بازارهای سرمایه گذاری موجود در ایران پرداخت و بیان کرد: بازار مسکن یکی از بازارهای پر سود است که سالانه 20 تا 30 درصد سود داشته است. این بازار معمولا دو و نیم سال رونق را تجربه می‌کند و دو و نیم سال رکود را.


غنی زاده ادامه داد: ایران از سال ۹۲ در بازار مسکن سیر نزولی را تجربه کرده است؛ اما طبق آنچه که کارشناسان گفته‌اند پاییز سال ۹۵ رونق را کم کم در بازار مسکن مشاهده خواهیم کرد و این رونق در سال ۹۶ به اوج خود می‌رسد و تا انتخابات ریاست جمهوری ادامه خواهد داشت.


وی با بیان این مطلب که حوزه مسکونی در بخش ساخت و ساز در ایران یکی از حوزه‌های جذاب محسوب می‌شود به طوری که ۵۵ درصد تقاضاها در ساخت و ساز به این حوزه تعلق دارد، تصریح کرد: رونق بازار مسکن ۱۰۰ رشته صنعتی را به حرکت درخواهد آورد، چراکه بسیاری از صنایع به بازار مسکن وابسته هستند.


‌این تحلیلگر بازار بورس و سرمایه بازار طلا را یکی از بازارهای سرمایه‌ای دانست و گفت: ارزش استخراج طلا، دلار آمریکا، تقاضا و بحران‌ها بر این بازار اثرگذار هستند.


غنی زاده در ادامه با طرح این پرسش که بورس چیست؟، خاطرنشان کرد: بورس بازاری است که افراد بسیاری در آن در ساخت کارخانه، نیروگاه، خودرو و غیره مشارکت می‌کنند و در سود و زیان آن شرکت  و یا کارخانه شریک می‌شوند.


وی با بیان این نکته که بازار بورس در ایران در سال ۴۱ افتتاح شده، بیان داشت: امروزه بسیاری از ایرانیان با واژه تالار شیشه‌ای آشنا هستند؛ اما باید گفت که دیگر لازم نیست افراد برای معامله و یا هر کار دیگری به این تالار بروند، بلکه کافی است با یک خط انترنت معاملات خود را حتی چنانچه در ایران و تالار نباشند انجام دهند.


این تحلیلگر بازار بورس و سرمایه سود بالا، راحتی دسترسی، فرصت‌های متعدد سرمایه گذاری و نقد شوندگی را از جمله مزایای این بازار برشمرد و گفت: درست است که سرمایه گذاری در بانک دارای سودی با اطمینان و بدون ریسک است؛ اما با سرمایه گذاری در بورس شما روزانه پنج درصد سود کسب خواهید کرد.


غنی زاده با تاکید بر این موضوع که در بازار بورس با محدودیت سرمایه گذاری مواجه نخواهید بود، تصریح کرد: بورس بازاری قانونمند و حلال است که چرخ‌های اقتصاد را می‌چرخاند و هر چه بیشتر اطرافیان خود را به سرمایه گذاری و سهامداری در این بورس تشویق کنیم، سود بیشتری نصیب‌مان خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار