آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۴۱۱
جانشین رییس پلیس‌راه راهور ناجا گفت:

از امروز کسانی که کمربند ایمنی نبندند ۶۰ هزار تومان جریمه می‌شوند

جانشین رییس پلیس‌راه راهور ناجا از تشدید برخورد با نبستن کمربند ایمنی از امروز خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جانشین رییس پلیس‌راه راهور ناجا با اشاره به افزایش تلفات ناشی از نبستن کمربند ایمنی در خودروها گفت: بررسی‌های پلیس نشان می‌دهد مهمترین علت مرگ در تصادفات نوروز امسال تا کنون نبستن کمربند ایمنی توسط راننده و سرنشینان خودروها بوده است.

 

وی افزود: بر این اساس برابر تدابیر اتخاذ شده از امروز برخورد با نبستن کمربند ایمنی در جاده‌های کشور تشدید می‌شود.

 

جانشین رییس پلیس‌راه راهور ناجا با تاکید بر این که بستن کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان ردیف جلو و عقب خودروها در جاده‌ها الزامی است تصریح کرد: برابر قانون جدید اخذ جرایم رانندگی جریمه نبستن کمربند ایمنی توسط راننده و سرنشینان 600 هزار ریال جریمه به همراه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار