محدثه رمضانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با اشاره به نامگذاری سال از طرف مقام معظم رهبری گفت: طبق اصل 110 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران یکی از وظایف رهبر انقلاب انتخاب نام سال جدید و تبیین سیاست های کلی آن سال میباشد و مسئولان خط و مشی نهفته در آن را سرلوحه آن سال قرار میدهند تا موجب یکپارچگی و گسترش عدالت و پیشرفت در کشور شود.
وی افزود: در رابطه با نام گذاری سال95 باید گفت اقتصاد مقاومتی از سال 92 با سیاست های کلی کلید خورد و درطی این سال ها بسیار از مدیریت جهادی، همدلی و غیره سخن گفته شد و در این ورطه حساس که فشارهای روانی از سوی دیگر کشورها بر ایران تحمیل شد و اقتصاد را تحت الشعاع قرار داد نیاز جدی به اقتصاد مقاومتی و ما می توانیمی دیگر است، تا باز شاهد اقتدار و قدرت ایران در جهان باشیم.
دانشجوی فعال دانشگاه پیام نور املش تصریح کرد: نامگذاری سال با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» به دلیل وعده های واهی و توخالی برخی مسئولین در رابطه با مذاکرات و دبه های طرف مقابل است، چرا که هرآنچه باید توافقات بوده را دولت تدبیر و امید بدون در نظر گرفتن شرایط به انجام رسانید، در صورتی که هیچ اقدام و عملی تحقق نیافت و از این رو میتوان اقدام و عمل را مرتبط با سیاست خارجه دانست.
رمضانی افزود: دولت روحانی با شعار تدبیر و امید، تحولی جدید در گسترش روابط صلح آمیز، اکثریت آراء را به دست آورد و وعده های زیادی در رابطه با اقتصاد و رفع تحریم ها داد که با گذشت 33 ماه از عمر این دولت هنوز موفق به تبدیل شعارها به امری بالفعل نشده است و تنها راه دستیابی به کسب دوباره آرای مردمی را مذاکره میداند.
وی تصریح کرد: دولت به هر قیمتی تمامی مشکلات و معضلات را به برجام متصل کرد و بدین واسطه برخلاف فرمایشات رهبرکبیر انقلاب برجام و اجرای برجام را از مهم ترین دستاوردهای دولت خود دانست و برآن با وجود ضعف ها و کاستی های فراوان پا فشاری ورزید.
دانشجوی فعال دانشگاه پیام نور املش با اشاره به نقش خطیر دانشجویان در عملی سازی فرمایشات رهبری گفت: حال یکی از وظایف مسئولین بسیج، بسیجیان و دانشجویان مطالبه گری، بیان آگاهانه مشکلات و ارائه راه کارهای منطقی و قابل اجراست.
رمضانی اصلی ترین وظیفه دانشجویان را افزایش بصیرت خود و دیگر اقشار جامعه است دانست و افزود: تنها راه برای موظف کردن به اقدام و عمل برای مسئولین، یاد آوری جایگاه و تعریف مسئولیت و خادم بودنشان برای مردم میباشد؛ چرا که مردم به مسئولین هویت وشان جایگاه میدهند.
وی گفت: اگر کسی در هر مسئولیتی کم کاری انجام دهد خیانتی جبران ناپذیر علیه کشور خود انجام داده است، چرا که چرخه کوچکی از کارخانه عظیم تولید کم وکاستی داشته باشد موجب از کار افتادن خط تولید آن شده و به تبع آن در نهایت تعطیل میگردد، پس اقتصاد دانان و دست اندرکاران با تحلیل وضعیت اقتصادی و به کارگیری فرامین رهبر انقلاب در برنامه های گسترش و رشد اقتصاد مقاومتی به تکامل اقتصادی راه گشای بخش عظیمی از مشکلات باشند.