کد خبر:۴۸۸۵۰۴
دانشجوی فعال دانشگاه پیام‌نور املش:

وظیفه ‌دانشجویان بصیرت افزایی و تحلیل مسائل روز برای ملت است

دانشجوی فعال دانشگاه پیام‌نور املش گفت: دانشجویان وظیفه دارند علاوه بر بصیرت افزایی، مسائل روز را تحلیل و موازین انقلاب را برای ملت تبیین کنند.

رمضانی، دانشجوی فعال دانشگاه پیام نور املش در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با بیان این که ما داعیه دار نظام و انقلاب و از نوادگان آن می‌باشیم، گفت: در دوران حساس جنگ نرم که بحث نفوذ همه جا شنیده و مشاهده می‌شود مسئولیت سنگینی بر دوش خود احساس است.

 

وی با بیان این که ما بدهکار خون شهیدان و نظام اسلامی هستیم، افزود:  حال که دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در پیش داریم، دانشجویان وظیفه دارند علاوه بر بصیرت افزایی، مسائل روز را تحلیل و موازین انقلاب را برای ملت تبیین کنند.

 

دانشجوی فعال دانشگاه پیام نور املش تصریح کرد: ما با انتخاب اصلح می‌توانیم سرنوشت کشور را مشخص کنیم.

 

رمضانی افزود:  دانشجوی بسیجی است، که بصیرت و راه درست را می‌تواند به یک نماینده انقلابی نشان دهد.

 

وی با اشاره به فرامین رهبر انقلاب که فرمودند: اولین شرط نماینده اصلح، تقوا است، گفت: مرزبندی شفاف با دشمن باید از شاخصه های مهم یک نماینده باشد.

 

دانشجوی فعال دانشگاه پیام نور املش گفت: تنها کار آمد بودن یا پاکدست بودن یک نماینده هم تراز انقلاب را کافی نمی‌دانم؛ بلکه درک اولویت ها و جدا بودن از مراکز قدرت و ثروت بسیار مهم تر است.

 

رمضانی افزود: دانشجوی بسیجی فعالیتش تنها به تحولات کشور ختم نمی‌شود؛ بلکه وظیفه اش مرز نمی‌شناسد و کارش فرا جناحی و فرا منطقه ای است و در بیداری اسلامی جای کار بیشتری دارد و هر یک از دانشجویان باید شهید دیالمه ای دیگر باشند.

 

وی خاطرنشان کرد: به دانشجویان توصیه می‌کنم سردار جنگ نرم شهید دکتر عبدالحمید دیالمه را بیشتر بشناسند؛ زیرا هر آنچه که دیگران بگویند ابتر می‌ماند و جای تفکر بسیار دارد و یادمان نرود که این بی بصیرتی موریانه های درخت تنومند و پربار انقلاب خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار