به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ غلامرضا امیرخانی در گفتوگو با شماره جدید ماهنامه شیرازه به بیان عملکرد و برنامههای معاونت کتابخانه ملی ایران در سال گذشته و سال جدید پرداخت.
وی با تأکید بر اینکه کتابخانه ملی، میراثبان و نگهبان میراث مکتوب کشور است، گفت: در سالهای گذشته در کتابخانه ملی شاهد بودیم که در اصول اولیه فراهمآوری، سازماندهی، اطلاعرسانی و حفاظت و نگهداری از منابع در بخشهایی مغفول مانده بود.
امیرخانی ادامه داد: در برخی سالها، کتابهای حوزه ایرانشناسی که در خارج از کشور منشر میشد، خریداری نشدند. از طرف دیگر منابع ارزشمندی که از گذشته در کتابخانه بود، در انبار و با شرایط نامناسب نگهداری میشد.
معاون کتابخانه ملی تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامانی که از اوائل سال 1394 آغاز کردیم و به خوبی پیش رفت، بحث سازماندهی همین منابع بود که در سازمان به منابع دپویی مشهور شده و اتفاقاً برخی از نفیسترین منابع سازمان در بین آنها بود و این کار تقریباً به اتمام رسیده است.
وی با تأکید بر اینکه استفاده از کتابهای بلاتکلیفی که از زمان افتتاح کتابخانه ملی در این مجموعه بود، اتفاق بسیار بزرگ و مهمی است، افزود: همین اتفاق در حوزه نشریات نیز روی داد، بسیاری از نشریات قدیمی و مهم متعلق به کودتای 28 مرداد که در آرشیو مؤسسه دیگری یافت نمیشود، سازماندهی شد.