کد خبر:۴۹۸۵۰۳

نگهداری کتب نفیس در شرایط نامناسب در کتابخانه ملی

معاون کتابخانه ملی گفت: در سال‌های گذشته در کتابخانه ملی شاهد بودیم که اصول اولیه فراهم‌آوری، سازماندهی، اطلاع‌رسانی و حفاظت و نگهداری از منابع در بخش‌هایی مغفول مانده بود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ غلامرضا امیرخانی در گفت‌وگو با شماره جدید ماهنامه شیرازه به بیان عملکرد و برنامه‌های معاونت کتابخانه ملی ایران در سال گذشته و سال جدید پرداخت.

 

وی با تأکید بر اینکه کتابخانه ملی، میراث‌بان و نگهبان میراث مکتوب کشور است، گفت: در سال‌های گذشته در کتابخانه ملی شاهد بودیم که در اصول اولیه فراهم‌آوری، سازماندهی، اطلاع‌رسانی و حفاظت و نگهداری از منابع در بخش‌هایی مغفول مانده بود.

 

امیرخانی ادامه داد: در برخی سال‌ها، کتاب‌های حوزه ایران‌شناسی که در خارج از کشور منشر می‌شد، خریداری نشدند. از طرف دیگر منابع ارزشمندی که از گذشته در کتابخانه بود، در انبار و با شرایط نامناسب نگهداری می‌شد.

 

معاون کتابخانه ملی تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامانی که از اوائل سال 1394 آغاز کردیم و به خوبی پیش رفت، بحث سازماندهی همین منابع بود که در سازمان به منابع دپویی مشهور شده و اتفاقاً برخی از نفیس‌ترین منابع سازمان در بین آنها بود و این کار تقریباً به اتمام رسیده است.

 

وی با تأکید بر اینکه استفاده از کتاب‌های بلاتکلیفی که از زمان افتتاح کتابخانه ملی در این مجموعه بود، اتفاق بسیار بزرگ و مهمی است، افزود: همین اتفاق در حوزه نشریات نیز روی داد، بسیاری از نشریات قدیمی و مهم متعلق به کودتای 28 مرداد که در آرشیو مؤسسه دیگری یافت نمی‌شود، سازماندهی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار