به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مقامهای آمریکایی عنوان کردند که حمله منتسب به هکرهای ایران به یک سد در نیویورک نشان از ضعف شدید زیر ساختهای آمریکا، چون ورزشگاهها، سدها و مقرهای نظارت بر عبور و مرور و نیروگاههای برق است به طوریکه دشمنان آمریکا قادرند با رمز عبوری ساده و یا حتی بدون رمز عبور آنهارا مورد حمله قرار دهند.
به نوشته وبگاه شبکه خبری «ان بی سی نیوز» مقامهای آمریکا نگران این حملات هستند زیرا با وجود سالها هشدار بخش خصوصی اینک اینگونه تهدید در حال رشد است . این در حالی است که حدود 6.4 میلیارد وسیله و سامانههای نظارتی در سال 2016 به اینترنت وصل میشوند که این رقم افزایش 30 درصدی را نسبت به سال 2015 نشان میدهد.
بر اساس گزارشها «حمید فیروزی» هکر ایرانی که اوائل سال جاری متهم به رخنه به سامانه نظارت بر سد نیویورک شده بود از موتور جستجوی ساده گوگل استفاده کرده بود.
به نوشته انبیسی نیوز، در حالیکه هک کردن زیر ساختهای آمریکا از سوی کشورهای متخاصم بیگانه مبدل به امری رایج شده، اما هک کردن سد موردی قابل توجه است.
بر این اساس، بخش آبی شامل پلها، تونلها، سدها یکی از آسیب پذیرترین نواحی در اقتصاد آمریکا است و کارشناسان مرتبط تاکید میکنند که حملات سایبری به زیر ساختهای این کشور حتی با تکنیک «گوگل دورکینگ» که شیوهای ساده برای جمع آوری اطلاعات بدون رد پا گذاشتن در شبکههای اینترنتی است، تا مدتها ادامه خواهد داشت.
مقامهای قضایی آمریکا چندی قبل هفت ایرانی را به هک حدود 50 موسسه مالی و سدی در نیویورک متهم کردند. حملات منتسب به هکرهای ایرانی بین سالهای 2011 تا 2013 روی داده است.
بر این اساس، وزارت دادگستری آمریکا نیز دادخواستی را علیه «احمد فتحی»، «حمید فیروزی»، «امین شکوهی»، «صادق احمدزاده»، «امید غفاریان»، «سینا کیسار» و «نادر سعیدی» منتشر کرده است.
در این دادخواست آمده است که هکرهاهای ایرانی متهم در از کار انداختن سد کوچک «بومن نیویورک» بودند.