کد خبر:۴۹۹۰۴۶
در پی اعلام اسامی برندگان جشنواره هنگ‌کنگ روی داد

خشم مقامات چینی از برنده شدن فیلمی با موضوع دیکتاتوری در این کشور

برنده شدن فیلم سیاسی «ده سال» در جشنواره فیلم هنگ‌کنگ با موضوع آینده پر از دیکتاتوری و غم‌انگیز چین، خشم مقامات چینی را به دنبال داشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ «ده سال»، نام فیلم سیاسی درباره آینده غم‌‌انگیز و ناامید کننده چین است که در جشنواره فیلم هنگ‌کنگ برنده هفت جایزه شد و تعجب همه و در کنار آن خشم مقامات چین را برانگیخت.

 

این فیلم از پنج فیلم کوتاه تشکیل شده که در مجموع آنها تصویری که از آینده چین به مخاطب ارائه شده است، سرزمینی است که دیکتاتوری در همه جای آن به چشم می‌خورد و آزادی بیان به طور کلی از بین رفته است.

 

واکنش رسانه‌های دولتی به برنده شدن فیلم «ده سال» در جشنواره هنگ‌کنگ، بی‌اعتنایی به این خبر بوده تا آنجا که یکی از سایت‌های هنری با انتشار فهرست اسامی برندگان این جشنواره، نام این فیلم را از فهرست برندگان حذف کرد.

 

سایت آنلاین «تن سنت» که اغلب فیلم برگزاری مراسم‌های سینمایی را به صورت آنلاین بروی صفحه خود می‌گذارد، بخش‌هایی از فیلم مراسم برگزاری جشنواره هنگ‌کنگ مربوط به اعطای جوایز به عوامل فیلم «ده سال» را نیز از سایت خود حذف کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار