کد خبر:۵۰۳۲۰۵
سخنگوی انصارالله:

تسلیم در قاموس ما جایی ندارد/ طرف مقابل ما به آتش‌بس پایبند نیست

سخنگوی جنبش انصارالله با تاکید بر ادامه مقاومت و ایستادگی ملت یمن در برابر متجاوزان خاطر نشان کرد: متجاوزان و مزدورانشان همچنان آتش بس را نقض می‌کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله گفت اسماعیل ولد الشیخ نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن، موضوعاتی را برای گفت‌وگو مطرح کرده که درباره آن توافقی صورت نگرفته است.

 

وی تصریح کرد هرگز نخواهیم پذیرفت که طرف دیگر(مزدوران سعودی) حاکم مرحله انتقالی باشد و ما هرگز تسلیم نخواهیم شد.

 

سخنگوی جنبش انصارالله که با المیادین گفت‌وگو می‌کرد، افزود مشکل کنونی این است که طرف دیگر به آتش بس پایبند نیست و سازمان ملل نتوانسته است این طرف را به خاطر نقض آتش بس محکوم کند.

 

این در حالی است که هیئت گروه‌های ملی یمن معروف به هیئت صنعا، تثبیت آتش بس را شرط مشارکت در مذاکرات کویت اعلام کرده است.

 

هیئت صنعاء سازمان ملل و فرستاده کوفی عنان را مسئول به تاخیر افتادن مذاکرات کویت اعلام کرد.

 

خبر دیگر این‌:ه انصارالله وجود اختلافات با کنگره ملی درباره حل بسیاری از مسائل موجود را تکذیب کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار