آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۴۰۲

کشته شدن یک سرباز ارمنی در قره‌باغ

وزارت دفاع منطقه خودمختار قره باغ اعلام کرد در تیراندازی نیروهای جمهوری آذربایجان، یک نفر کشته شده است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، وزارت دفاع منطقه قره باغ اعلام کرد در این تیراندازی نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان که صبح سه شنبه روی داد، یک سرباز این منطقه تحت حمایت ارمنستان کشته شده است.

 

مقامات جمهوری آذربایجان هنوز درباره این حادثه اظهار نظری نکرده‌اند.

 

از اول آوریل (13 فروردین) و با آغاز درگیری‌ها میان شبه نظامیان وابسته به ارمنستان و ارتش جمهوری آذربایجان در منطقه مورد مناقشه قره باغ، ده‎ها نفر کشته شدند.

 

سرانجام با میانجیگری روسیه، در تاریخ 5 آوریل (17 فروردین) به 4 روز درگیری‌های خونین در منطقه قره باغ پایان داده شد اما پس از آن نیز دو طرف بارها یکدیگر را به نقض آتش بس متهم کرده‌اند.

 

منطقه قره‌باغ در داخل خاک جمهوری آذربایجان قرار دارد، اما ارامنه بر آن کنترل دارند. پس از پایان جنگ جدایی ‌طلبانه ارامنه با آذربایجان در سال 1994، این منطقه خودمختار تحت حمایت نظامی و مالی کشور ارمنستان اداره می‌شود.

 

نیروهای تحت حمایت ارمنستان و جمهوری آذربایجان یکدیگر را متهم به نقض آتش‌ بسی کرده‌اند که در سال 1994 و پس از کشته شدن حدود 30 هزار نفر در درگیری‌های چند ساله به دست آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار