به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید حسن قاضی زاده هاشمی امروز در حاشیه بازدید از طرح های درمانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در جمع خبرنگاران، گفت: وزارت بهداشت در زمینه ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی به خوبی وارد شده و خدمات ارزشمندی را در این زمینه ارائه کرده است.
وی افزود:بیش از دو هزار خانه بهداشتی و درمانی نیز در سراسر کشور بهسازی شده که سبب بهره مندی بیش از 24 میلیون نفر از خدمات بهداشتی و ذرمانی در سراسر کشور شده است.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به مشکلات پزشکان نیز گفت: 30 درصد از سهمیه ظرفیت آموزش پزشکان کشور به مناطق بومی اختصاص مییاید.
وی با بیان اینکه این طرح در راستای ارائه خدمات بهتر به هموطنان عزیز صورت می گیرد، گفت:در این طرح پزشکان می توانند برای گذراندن طرح های خود به این مناطق بروند.
وزیر بهداشت گفت: مرمت و بهسازی این خانه های بهداشت در راستای طرح تحول نظام سلامت درمانی و بهداشتی صورت گرفته تا بتوانیم در این زمینه خدمات ارزشمندی را به مردم ارائه کنیم.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه بهداشت و درمان امروز به عنوان یکی از اولویت های نخست دولت یازدهم مورد توجه جدی است، افزود:گام چهارم ما در طرح تحول نظام سلامت برای سال 95 توجه به آموزش پزشکی، پرستاران،پزشکان و نیرویهای مورد نیاز است.
همچنین وزیر بهداشت و آموزش درمان و آموزش پزشکی طی بازدید از بیمارستان حشمتیه سبزوار، گفت: با وجود این بیمارستان سبزوار تبدیل به قطب بهداشتی و درمانی در غرب خراسان رضوی شده است.
وی افزود: با بهره برداری از این بیمارستان،سبزوار در زمینه تخت های بیمارستانی به نسبت به جمعیت خود تامین شده؛ اما هنوزبا استاندار های کشوری دارای فاصله زیادی است.
وزیر بهداشت بیان داشت: نرم استاندار تخت های بیمارستانی در کشور 2.7 دهم است که بایستی با جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی و ساخت بیمارستان های جدید به این نرم در سبزوار برسیم.
لازم به ذکر است با حضور وزیر بهد اشت سه طرح آموزشی بهداشتی و درمانی در سبزوار افتتاح شد که این طر ح ها شامل بهره برداری از دانشکده پزشکی و پیراپزشکی، پردیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار،طرح هتلینگ بیمارستان شهید مبینی و بهر ه برداری از مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی شهدای مزینان داورزن میباشد که برای بهره برداری از این طرح ها 227 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
ساختمان آموزشی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی پردیس این دانشگاه در مساحت 10 هزار متر مربع در سال 87 آغاز و با 200 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
طرح های هتلینگ بخش جراحی زنان،بخش مراقبت های ویژه نوزادان ان.آی.سی.یو و بخش پس از زایمان در یک هزار و 10 متر مربع مساحت ساخته شده که برای بهره برداری از این طرح ها 18 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
همچنین طرح مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی شهدای مزینان در یک هزار 500 متر مربع به زمین خورد و با کمک های خیرین،اعضاء شورا اسلامی روستای مزینان مسئولان شهرستان داورزن با اعتبار 9 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.