به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد روشن با اشاره به اقدامات کمیته پسابرجام وزارت علوم گفت: براساس پیشنهاد نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نظر مقام عالی وزارت، کمیته ای موسوم به «کمیته پسا برجام» در وزارت علوم تاسیس شد که تاکنون ۴ جلسه آن برگزار شده است.
وی ادامه داد: این کمیته از ۳ نفر از نمایندگان شورای اسلامی، معاونان وزارت خانه و برخی استادان صاحب نظر تشکیل شده است که براساس تصمیماتی که تا کنون این کمیته اتخاذ کرده، معاونت پژوهش و فناوری به منظور تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری، باید شرکت های دانش بنیان را شناسایی کرده و بعد از تایید صلاحیت آنها، تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به سفارش تجهیزات آزمایشگاهی و اقلام ضروری دانشگاه ها و پژوهشگاه ها اقدام کند تا ازاین طریق ضمن خودکفایی در امر اقتصاد دانش بنیان، از خروج ارز نیز جلوگیری شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم افزود: همچنین اشتغال زایی برای دانش آموختگان دانشگاه ها ایجاد شود و از سویی دیگر آزمایشگاههای ما که در طول دوره تحریم، مستهلک شدهاند، بازسازی شوند.
وی خاطرنشان کرد: از نظر تئوریک نیز تلاش شد، دیپلماسی علم و فناوری به صورت آکادمیک توسعه یافته و درهمین زمینه نیز ضمن برگزاری کنفرانسی در منطقه «غرب آسیا و منا» سیاست گذاری «پسا برجامی» به روش swot نیز تدوین شود.
روشن تصریح کرد: امیدواریم که با اقداماتی که «کمیته پسا برجام» انجام می دهد، بتوانیم در راستای اقتصاد مقاومتی اقدامات مناسبی به عمل بیاوریم تا این اقدامات منجر به شکوفایی اقتصادی و رشد علمی و فزاینده شدن توان علمی تولید دانش در دانشگاه های کشور شود.