تبيين فرهنگ غدير در دانشگاه ها راهكاري مناسب در برابر تبليغات سوء دشمنان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۵۶
امام جمعه ايلام:

تبيين فرهنگ غدير در دانشگاه ها راهكاري مناسب در برابر تبليغات سوء دشمنان است

امام جمعه ايلام گفت: تبيين و گسترش فرهنگ غدير در محيط علمي دانشگاه ها و شناخت ابعاد شخصيتي امام علي (ع) راهكاري مناسب در برابر تبليغات دشمنان به ويژه در زمينه هاي گسترش فرقه هاي گمراه كننده است.

حجت الاسلام محمد نقي لطفي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ايلام، تصريح كرد: غدير از اعياد و حوادث مهم تاريخ اسلام است كه بايد در جامعه به نحو مطلوب گرامي داشته و به درستي براي مردم جامعه تبيين شود، لذا بايد با برنامه ريزي مناسب غدير را به مردم معرفي و با چالش هاي دشمنان مقابله كنيم.

وي غدير را نقطه قوت جهان اسلام و شيعيان دانست و ادامه داد: بايد با اطلاع رساني مناسب و انجام برنامه هاي مختلف، مسئله غدير به نحو مناسب به مردم منعكس و تفهيم شود.

لطفي گفت: هفته غدير فرصت مناسبي براي شناخت واقعه بزرگ غدير و ابعاد شخصيتي صاحب غدير، امير المومنان علي (ع) است؛ چرا كه واقعه غدير خم از بزرگترين وقايع تاريخ اسلام به شمار مي آيد.

امام جمعه ايلام افزود: كمتر مقطع تاريخي را مي توان در جهان اسلام يافت كه از لحاظ سند، اطمينان از اصل وقوع، كثرت راويان و اعتماد بزرگان و علماي مسلمين اعتباري در حد اين واقعه باشد.

وي بيان داشت: در مسئله غدير بايد به دو موضوع اساسي يعني شناخت واقعي حادثه غدير و صاحب آن از سوي مسئولان و دست اندركاران فرهنگي و بنياد غدير اهتمام جدي صورت گيرد.

لطفي تصريح كرد: واقعه غدير، زحمات همه انبيا الهي را براي هدايت بشر تثبيت كرده به طوريكه حجت و رسالت پيامبر در روز عيد غدير تكميل شد.

نماينده ولي فقيه در استان ايلام با بيان اينكه هم اكنون بيش از 250 شبكه ماهواره اي در جهان عليه شيعه تبليغ مي كند، خاطرنشان كرد: شناساندن واقعه غدير نبايد مختص به هفته غدير شود و اين موضوع بايد در تمام طول سال به وسيله مبلغان ديني و فرهنگي براي آحاد مختلف مردم تبيين شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار