به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، «یا با من هستی یا علیه من!» مبنایی که اصلاح طلبان نواندیش برای تحلیل مردم به کار می گیرند. اصلاحات و جریان های وابسته به آن که با بوق های تبلیغاتی خود همواره خود را مردمی و طرفدار مردم نشان می دهند، آنجا که مردم رای دیگری در صندوق رای می اندازند، آماج تهمت و توهین ها قرار می گیرند.
کافی است به جریان مطلوب اصلاح طلبان رای ندهی، آن موقع باید قبل از فرستادن رئیس جمهور به جهنم منظر روستایی خواندن و عقب مانده خوانده شدن از سوی حسین مرعشی ها و کواکبیان ها باشی!
اصلاحات نشان داده است برخلاف مالیدن رنگ و لعاب دموکرسی طلبانه بر تن خود آنجا که منافع حزبی مطرح است، از هیچ بی اعتنایی به رای مردم خودداری نمیکند!
در واقع از منظر اصلاح طلبان مردم فی النفسه نا آگاه و عقب مانده و کمتر توسعه یافته هستند؛ مگر اینکه به اصلاحات رای دهند و این چیزی از عالم غیب نیست؛ بلکه امری مبین و ثابت شده و تاکیده شده از سوی این جریان است.
حسین مرعشی، از اعضای ارشد حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمیرفسنجانی پس از قطعی شدن شکست جریان ائتلاف هاشمی، دولت، اصلاحات و لاریجانی در سراسر کشور در جریان هفتم اسفند 94، مردم شهرستانها را عقبمانده سیاسی دانست.
وی همچنین مردم تهران – که به لیست مجلس ائتلاف هاشمی رأی دادند- را در حوزه سیاسی توسعهیافته دانست!
عضو خاندان هاشمی گفت: اکنون میتوان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را 100، در مراکز استانها 50 و در شهرستانها 30 در نظر گرفت. ظرف 10 سال آینده توسعهیافتگی سیاسی به سراسر ایران سرایت میکند و مردم میآموزند به جای تکیه بر شناخت خود به سمت انتخاب بستههای سیاسی پیش بروند.
مصطفی کواکبیان دبير كل حزب مردم سالاري در تکمیل جناب هاشمی پرده دیگر از توهین های اصلاحات را رقم زد و مردم خوزستان را که در هفتم اسفندماه با هوشیاری تمام نه بزرگ به اصلاح طلبان گفته بودند به ناآکاه بودن و قبیله ای رای دادن متهم کرد.
اصلاحات البته در حالی مردم تهران را مردمی توسعهیافته در حوزه سیاسی دانسته که در کلانشهرهای مثل مشهد، هم مردم هر پنج سهمیه خود برای مجلس شورای اسلامی را به اصولگرایان دادند!
آیا مردم مشهد در این تعریف اصلاحات، توسعهیافته نیستند؟ یا در تبریز، از دو کرسی یکی به ائتلاف هاشمی و دیگری به اصولگرایان رسید و برای دیگر کرسیها رقابت میان 3 اصولگرا و 3 عضو ائتلاف هاشمی به مرحله دوم رفته است. آیا در خوزستان مردم این کلانشهر به دلیل عدم انتخاب کامل لیست اصلاحات، باید جزو عقبماندههای سیاسی قرار گیرند؟
میلاد خدری، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در واکنش به این توهین اصلاحات به رای مردم خوزستان افزود: اصلاحات اعتقادی به مردم و رای مردم ندارد و این حرف ها از این است که اینها از آگاهی مردم وحشت دارند.
وی افزود: جناب کواکبیان که مردم خوزستان را نا آگاه قلمداد می کند و رای مردم خوزستان را که از سر اعتقادات و آگاهی هست قبیله ای می نامند؛ چرا اکنون همه جریان اصلاحات خود را برای هشت کرسی انتخابات خوزستان در مجلس شورای اسلامی بسیج کردند؟
خدری بیان کرد: پذیرش شکست در کشور برای اعیان و انصار اصلاحات سخت است و همواره با خیال بافی و توهین به شعور مردم دنبال فرار از پاسخ دهی به مردم و قبول شکست هستند.
وی ادامه داد: مردم به لحاظ توسعه یافتگی سیاسی در وضعیت مناسبی است و امروز بیش از 250 هزار دانشجو در دانشگاه های خوزستان در حال تحصیل هستند که خود یک سنجه مهم در تعیین توسعه یافتگی سیاسی است.
علی احمدزاه دیگر فعال دانشجویی درواکنش به ناآگاه خواندن مردم خوزستان از سوی کواکبیان بیان داشت: حرف جناب کواکبیان عین ناآگاهی است زیرا مردم خوزستان همیشه در همه پدیده های سیاسی بهترین کنشگر بودند و کنش های منطقی از خود نشان دادند.
وی افزود: جریان اصلاحات همواره دنبال طبقه بندی و دسته بندی کردن مردم بودند و اینکه در انتخابات رای کمی است و نه کیفی و توده و نخبه کردن مردم؛ دنبال ایجاد شکاف بین آحاد مردم بودند در حالی که مردم همیشه بهترین رفتارهای سیاسی را از خود داشتند.
این فعال دانشجویی بیان داشت: میزان توسعه یافتگی از منظر جریان اصلاحات تعلق خاطر و رای دادن به جریان اصلاحات است و هر کسی همراه با آنها باشد بالغ و وارسته و نخبه است درغیر اینصورت فردی شهرستانی و دارای رفتارهای قومی و قبیله ای است.
احمدزاده گفت: در مجلس ششم مردم عملکرد جریان اصلاحات را به وضوح دیدند و فهمیدند که چگونه با رای و سرنوشت مردم چهار سال بازی شد و چگونه کشور قربانی هوس رانی های جریان اصلاحات شد.