کد خبر:۵۰۵۸۲۵

وقتی فریادگر اصلاحات فریاد بی قانونی سر داد/ کواکبیان: مشکل ما قانون است!

مصطفی کواکبیان با بیان اینکه اگر از ۶۸ کرسی باقیمانده در مجلس ۴۰ کرسی را بدست آوریم پیروز خواهیم شد، گفت: مشکل ما قانون است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ مصطفی کواکبیان، رئیس ائتلاف مردمی اصلاحات، بعدازظهر امروز به دعوت انجمن اسلامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، در تالار خلیج فارس این دانشگاه سخنرانی کرد.

 


این مراسم که مقرر بود ساعت ۱۳ آغاز شود با توجه به اعلام تأخیر نیم ساعته، پس از ۴۷ دقیقه آغاز به کار کرد.

 

مجری این مراسم قبل از دعوت از سخنران به جایگاه، به انتقادهایی که به پرچم بدون «الله» پوستر تبلیغاتی این مراسم شده بود، واکنش نشان داد و با پذیرفتن این مطلب، گفت: تنها پوستر ما به این شکل نبود و در بنر تبلیغاتی یکی از نامزدهای تقریبا اصولگرای گرگان هم پرچم ایران آرم «الله» نداشت!

 

مجری برنامه میزان رای دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب را تقریبا برابر دانست و پس از مهم خواندن انتخابات پیش رو از کواکبیان با عنوان فریادگر اصلاحات دعوت به سخنرانی کرد.

 

کواکبیان پیش از پرسش و پاسخ دانشجویان در سخنانی با بیان اینکه مردم ایران هر وقت به میدان آمدند تغییر می‌خواستند، گفت: هرچه از انقلاب فاصله می‌گیریم به طور طبیعی انتظار می‌رود! که مردم کمتر شرکت کنند ولی در عمل چنین نیست.

 

وی که اصرار داشت بگوید اصلاح طلبان پیروز انتخابات ۷ اسفند شده اند این ادعای خود را اینگونه استدلال کرد: بعضی‌ها از ترس شورای نگهبان به دلیل اینکه اگر بگویند اصلاح طلب هستند رد صلاحیت می‌شوند مستقل وارد شدند. بعضی‌ها هم از ترس مردم که اگر بگویند اصولگرا هستند رأی نمی آورند، خود را مستقل اعلام کردند.

 

باید مردم کشور را تهرانیزه کنیم


کواکبیان که گفته بود برخی اصولگرایان از ترس عدم مقبولیت مستقل وارد انتخابات شده بودند، در اظهارات بعدی خود به نوعی حرف ابتدایی خود را نقض کرد و مقبولیت اصولگرایان را در کل کشور پذیرفت و گفت: باید مردم کشور را «تهرانیزه» کنیم!

 

رئیس ائتلاف مردمی اصلاحات که گفته بود برای  رئیس جمهور سابق احترامی قائل نیستم و بسیاری از مشکلات را متوجه دولت  وی خوانده بود، ابراز کرد: چرا همیشه می‌خواهیم با نفی دیگران خودمان را جلوه دهیم؟!

 

وی ادامه داد: مردم به انتقادهایی که از طرفداری انگلیس از لیست ما شده بود واکنش نشان دادند، مردم در ۷ اسفند به بداخلاقی‌ها واکنش نشان دادند. در رد صلاحیت‌ها هم بداخلاقی شد، مشکل ما قانون است. قانون باید شفاف شود.

 

پس از شعارهای بسیار کواکبیان در رابطه با برتری اصلاح طلبان، یکی از دانشجویان طی پرسشی گفت که اگر انجمن اسلامی دانشگاه قصد آگاهی بخشی به دانشجویان را دارد پس از آقای جلیلی هم دعوت کند، که مجری برنامه پاسخ داد: خط فکری ما با جلیلی متفاوت است و بسیج دانشجویی باید از ایشان دعوت کنند. در ضمن دیپلماسی اصلاح طلبان دیپلماسی شعار نیست بلکه دیپلماسی شعور است. البته ناگفته نماند که کواکبیان نیز این پرسش را بی پاسخ نگذاشت و با لحنی تمسخر آمیز گفت: جلیلی اصلا نمی‌آید.

 


در بخشی از مراسم، دو نفر از دانشجویان در وسط حرف‌های کواکبیان خواستند اعتراض کنند ولی به آنها اجازه داده نشد، این اتفاق رشته کلام کواکبیان را برید و او را به واکنش وادار کرد.

 

 

کواکبیان در ارتباط دادن پاره‌ای دیگر از نواقص به رئیس جمهور اسبق، اظهار کرد: ایشان را هیچ کشور اروپایی راه ندادند ولی در مورد حسن آقا اینطور نیست. در پایان دولت میرحسین موسوی دلار ۱۶۰ تومان، دولت هاشمی دلار ۴۰۰تومان، دولت خاتمی دلار ۸۰۰توملن ولی در پایان دولت احمدی نژاد قیمت دلار ۴۰۰۰ تومان بود!

 

یکی از دانشجویان گفت چرا همه‌ی مشکلات را به دولت قبلی ربط می‌دهید؟ در آن هشت سالی که به قول شما محمود آقا رئیس جمهور بود، ما در زمینه‌ی هسته‌ای، سلول‌های بنیادی و بسیاری زمینه‌های دیگر پیشرفت‌های چشم گیری داشتیم. من طرفدار هیچ جناحی نیستم چون بنیانگزار این انقلاب، امام خمینی رحمه الله علیه فرمودند: حزب و حزب بازی نداریم. من هم برای رئیس جمهور سابق و هم برای روحانی احترام قائلم ولی فراموش نکنید که شما هم وعده‌ی صد روزه به مردم داده بودید. و به نشانه‌ی اعتراض سالن را ترک کرد.

 

کواکبیان با بیان این مطلب که من برای رئیس جمهور سابق احترام قائل نیستم! ابراز کرد: چه کسی گفته تمام پیشرفت هسته‌ای ما در دوره‌ی ایشان بوده است. در دوران خاتمی پروژه‌ی نطنز به پایان رسید. این را باید از دکتر صالحی پرسید که متخصص‌ترین فرد هسته ای کشور هست. (کواکبیان به پیشرفت‌های دیگر در زمینه نانو، سلول‌های بنیادی و هوا و فضا اشاره نکرد و در این باره پاسخی نداد). مجری هم بیرون رفتن دانشجوی معترض را برنامه‌ای از پیش طراحی شده خواند.

 

کواکبیان مصوبه حصر را پذیرفت

 

کواکبیان در جواب سوال یکی از دانشجویان که نظر وی را در مورد برداشتن حصر و مسائل سال ۸۸ پرسیده بود نیز گفت: رفع حصر هیچ ربطی به قوه قضاییه و مستقیما به مجلس ندارد. این یک مصوبه‌ای است که در دوران رئیس جمهور اسبق امضا شده است و اکنون نیز برای تغییر آن رئیس شورای امنیت ملی که روحانی باشد، باید اقدام کند و البته در پایان هم مقام معظم رهبری باید تأیید کنند و إن شاءالله این زمینه‌ها فراهم شود.

 

 وی ادامه داد:  صورت مسئله روشن است، اینکه از دادگاه و محاکمه صحبت می‌کنند درست نیست، این باعث تنش می‌شود. شعار ما امید و آرامش است نه تنش. حالا خوب است حصر مصوبه شده است، ممنوعیت تصویر خاتمی حتی مصوبه هم ندارد!

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
میردیلمی
United States of America
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷
خوبه که خودتونم میدونین باید بی قانونی کنین تا رای بیارین
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار