تجلیل از حاجی‌حسنی کارگر در اختتامیه جشنواره منطقه‌ای قرآن دانشجویان در سبزوار
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۵۷۲۵

تجلیل از حاجی‌حسنی کارگر در اختتامیه جشنواره منطقه‌ای قرآن دانشجویان در سبزوار

دبیرستاد اجرایی سی ویکمین جشنواره منطقه‌ای قرآن و عترت دانشجویان کشور، گفت: در اختتامیه جشنواره منطقه‌ای قرآنی از مقام شهید محسن حاجی‌حسنی‌کارگر، قاری بین‌المللی قرآن کریم تجلیل می‌شود.

ولی الله رمضانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در سبزوار، گفت: در اختتامیه جشنواره منطقه ای  قرآنی از مقام شهید محسن حاجی‌حسنی‌کارگر، قاری بین‌المللی قرآن کریم تجلیل می‌شود. که بدین منظور از پدر این قاری مهاجر الی‌الله جهت حضور در مراسم اختتامیه این جشنواره دعوت به عمل آمده است.


وی با اشاره به زمان برگزاری این جشنواره از ۱۲ تا ۱۴ اردیبهشت‌ماه همزمان با ایام شهادت استاد مطهری، تصریح کرد: این مراسم در تالار علی شریعتی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد.

 

دبیر ستاد اجرایی سی و یکمین جشنواره منطقه ای قرآن و عترت دانشگاهی مهمترین هدف این جشنواره را ارتقای سطح فرهنگ قرآنی -اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه ها و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه های سراسر کشور دانست.

پربازدیدترین آخرین اخبار