کد خبر:۵۰۷۲۱۵
خرازی در دیدار رمضان عبدالله شلح

مسئله فلسطین برای بعضی کشورهای مرتجع منطقه همچون استخوانی در گلو بود

خرازی هدف از ایجاد بحران سوریه توسط اسرائیل و مرتجعان منطقه را به فراموشی سپردن مسئله فلسطین خواند و گفت:‌ مسئله فلسطین برای بعضی کشورهای مرتجع منطقه همچون استخوانی در گلو بود که می‌خواستند از آن خلاصی یابند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رمضان عبدالله شلح دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین که در تهران به سر می‌برد، عصر امروز (دوشنبه) با سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

دو طرف در این ملاقات با توجه به شرایط حساس منطقه‌ای و توطئه دشمنان علیه مردم فلسطین تاکید کردند که نباید شکافی بین مبارزان فلسطینی پدید آید و باید روند تحولات به سویی باشد که همچون گذشته، مسئله فلسطین اولویت اول منطقه و جهان اسلام به شمار آید.

 

خرازی در این دیدار اظهار داشت: هدف از درگیری‌های سوریه که رژیم صهیونیستی، آمریکا و مرتجعان منطقه آن را شکل دادند، اجرای اصلاحات نبود، بلکه به فراموشی سپردن مسئله فلسطین و از بین بردن کشورهای عضو جبهه مقاومت بود.

 

وی افزود: مسئله فلسطین برای بعضی کشورهای مرتجع منطقه همچون استخوانی در گلو بود که می‌خواستند از آن خلاصی یابند، از این رو اقدامات آنها به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

 

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: مقابله اخیر این دسته از کشورها با حزب‌الله لبنان و تروریستی خواندن آن هم برای کمک به رژیم صهیونیستی است.

 

در این ملاقات، بر حمایت از مبارزان داخل سرزمین‌های فلسطینی تاکید شد و رمضان عبدالله اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران تنها حامی مردم فلسطین است.

 

وی افزود: مقاومت مردم فلسطین با حمایت دوستان خود تا آزادی سرزمین‌های اشغالی همچنان ادامه خواهد یافت.

 

رمضان عبدالله با ابراز تاسف از اینکه سازمان همکاری اسلامی که هدف تاسیس آن حمایت از جنبش فلسطین بود، اما امروز علیه مردم و حامیان مقاومت فلسطین تصمیم گیری می‌کند، گفت: متاسفانه مسئله فلسطین از دستور کار کشورهای عربی خارج شده است؛ امروز آنها نه اسرائیل، بلکه ایران را دشمن خود محسوب می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار