دولت پاكستان براي مقابله با شبكه‌هاي تروريستي مصمم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۷۸۲
معاون سر وزير ايالت بلوچستان پاكستان:

دولت پاكستان براي مقابله با شبكه‌هاي تروريستي مصمم است

معاون سر وزير ايالت بلوچستان پاكستان گفت: دولت اين كشور براي مقابله با شبكه‌هاي تروريستي به جد مصمم است و از اين پس اجازه ني‌دهد خاك پاكستان مأمن و جولانگاه اشرار مسلح و شبكه‌هاي تروريستي شود.

به گزارش خبرنگار شبکه خبر دانشجو در زاهدان ، ناصر محمد كوسه كه در رأس هيئتي از مقامات سياسي و امنيتي شهرهاي مرزي ايالت بلوچستان پاكستان به منظور شركت در شانزدهمين اجلاس كميسيون مشترك مرزي جمهوري اسلامي ايران و پاكستان به زاهدان سفر كرده، در ديدار با استاندار سيستان و بلوچستان آمادگي دولتش را براي همكاري دو جانبه در برخورد با مخلان امنيت و شبكه‌هاي تروريستي اعلام كرد.

وي همچنين با ابلاغ پيام تسليت رئيس جمهور و نخست وزير پاكستان از حادثه خونين تروريستي " پيشين " شهرستان سرباز در جنوب سيستان و بلوچستان كه منجر به شهادت بيش از 40 تن از مردم مظلوم و بي‌دفاع استان و سردار شوشتري و محمدزاده از فرمانده‌هان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي شد، خواستار همكاري و تقويت سازمان‌هاي امنيتي و اطلاعاتي دو كشور در شناسايي و تعقيب سر كرده‌گان گروهك‌هاي تروريستي و شرور منطقه شد.

اين مقام پاكستاني تصريح كرد: مقامات امنيتي و مرزباني جمهوري اسلامي پاكستان در حال بررسي راهكارهاي لازم در كشف و شناسايي مخفيگاه‌ها و مسيرهاي تردد شبكه‌هاي تروريستي و اشرار مسلح در ايالت بلوچستان هستند.

وي افزود‌: اجازه نخواهيم داد كه شبكه هاي تروريستي و اشرار مسلح با استفاده از خاك پاكستان و خلاء موجود به حيثيت روابط عميق تاريخي، فرهنگي و اقتصادي دو كشور دوست و برادر آسيب وارد كند.

معاون سر وزير ايالت بلوچستان با تقدير از همكاري خوب و مثمرثمر جمهوري اسلامي ايران در تقويت مناسبات دو كشور اظهار اميدواري كرد: كه اين اجلاس بتواند علاوه بر اجرايي كردن توافقات گذشته‌، راهكار نويني را براي افزايش سطح مبادلات تجاري، همكاري‌هاي اقتصادي و نيز كاهش نگراني‌هاي امنيتي مردم مهمان نواز و مرزنشين سيستان و بلوچستان و رفع سوءتفاهمات فراهم آورد.

مديركل ايالت بلوچستان پاكستان همچنين خبر از ترميم و نوسازي جاده ترانزيتي كويته – تفتان در مرز ميرجاوه زاهدان و خط راه آهن اين مسير داد و گفت: با اجراي اين پروژه و افتتاح خط كويته – زاهدان – تهران – استانبول زمان حمل كالا از 13 روز به كمتر از يك هفته تقليل خواهد يافت و موجب شكوفايي و تحول اقتصادي هر دو كشور خواهد شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار