وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل دو برابر می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۳۱۱
یزدان مهر خبر داد

وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل دو برابر می‌شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: در سال ۹۵ وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل دوبرابر می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویی با اشاره به نشست معاونان دانشجویی منطقه ۶ در کاشان افزود: برای ارتقا خدمات رسانی توام با کرامت انسانی به دانشجویان باید همه ظرفیت ها را به میدان آورد که شورای صنفی یکی از این ظرفیت هاست.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه برخی از معاونان دانشجویی رغبتی به تعامل با این شورا ندارند و آنها را یک تهدید و مزاحم برای خود می دانند درحالیکه با تعامل منطقی می توان با هم افزایی، بهتر به جنگ مشکلات و ناملایمات رفت و مشکلات صنفی را کم تر کرد.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجوان توصیه کرد: معاونان دانشجویی می توانند هم از ظرفیت شورای صنفی برای نظارت بر امور خوابگاه‌ها و سلف و...استفاده کنند و هم در ارایه خدمات آنها را در کنار خود ببینند و با آنها مشورت کنند.

 

وی یادآور شد: معاونان دانشجویی همچنین می توانند از ظرفیت شورای صنفی دانشجویی در پیگیری برخی امور همچون جلب حمایت نهادهای عمومی، مردمی و خیرین و ایجاد کمک صندوق های نیکوکاری و قرض الحسنه، شناسایی دانشجویان بی بضاعت، ایجاد کارگاه‌های مهارتی و ارتباط با صنعت و برگزاری مراسم ها کمک بگیرند.

 

یزدان مهر با تشریح عملکرد صندوق در سال ۹۴ و اهم برنامه های ۹۵ گفت: خوشبختانه با برنامه ریزی و همکاری دانشگاه‌ها در حوزه ارایه تسهیلات به دانشجویان، با رشد ۱۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته و در حوزه درآمدزایی به رشد ۷۸ درصدی رسیدیم و جلب حمایت موثر نهادهای عمومی و مردمی و خیرین نیز از توفیقات مهم صندوق در سال گذشته بود.    

            

رئیس صندوق رفاه دانشجویان به برنامه های سال جاری اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی و تعامل موثر و پرتحرک با دانشگاه‌ها، دولت و مجلس و شورای صنفی و دبیران مناطق خدمات موثرتر و متناسب با نیازهای واقعی دانشجویان در سال جدید ارایه خواهیم کرد.

 

وی گفت: از جمله آن می توان به اقدام جهادی برای تعمیر اساسی خوابگاه‌های رتبه ۵ و ارتقا آنها، دوبرابر شدن وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل، تجهیز سالن ورزشی خوابگاه‌ها، کمک به ارتقا و تنوع غذای دانشجویی و ارایه تسهیلات برای فرصت مطالعاتی اشاره کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار