اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تعامل دانشگاهها و معاونین فرهنگی آنها با شورای صنفی دانشجویان گفت: مسئولان دانشگاهی میتوانند از شورای صنفی به عنوان یک فرصت بسیار خوب استفاده کنند، زیرا شورای صنفی منتخب خود دانشجویان است و موجب ارتقای تعامل و کیفیت برنامههای دانشگاه میشود.
وی ادامه داد: دانشگاه میتواند از ظرفیت شورای صنفی در راستای نظارت بر کار پیمانکاران، برگزاری مراسمها و جلب حمایت نهادهای عمومی و غیرعمومی استفاده کند تا رضایت دانشجویان را نیز در ارائه خدمات خود جلب کند.
یزدان مهر از برگزاری یک نشست دوستانه با ۲۶ نفر از مسئولان شورای صنفی دانشگاههای سراسر کشور خبر داد و گفت: چند روز پیش یک جلسه 4 ساعته در ساختمان اصلی صندوق رفاه با این عزیزان داشتیم که طی آن مطالبات خود را بیان کردند؛ از جمله این مطالبات بحث سنوات غیرمجاز بود که به آن اعتراض داشتند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان در خصوص جزئیات اعتراض مسئولان شورای صنفی به بحث سنوات غیرمجاز دانشجویان خاطرنشان کرد: این مسئولان تقاضا داشتند تا سنوات دانشجویی که به فرض مثال در مقطع ارشد تا هشت ترم قرار داده شده به ۹ ترم افزایش یابد، چرا که در حال حاضر اگر دانشجویی بنا به هر دلیلی یک ترم عقب بیفتد، پس از آن باید با هزینه شخصی و چیزی حدود 10 برابر سنوات قبلی هزینههای خوابگاه و سایر امکانات را فراهم کند.
وی اظهار داشت: طبق بررسیهایی که در صندوق رفاه دانشجویان انجام دادهایم، تصمیم بر آن شد تا به این مطالبه مسئولان شورای صنفی جواب مثبت داده شود و یک ترم به سنوات اضافه شد. این تصمیم به هیأت امنا نیز ارجاع داده شد و رای مثبت نیز در این خصوص صادر شد؛ که امیدواریم تا پایان اردیبهشت ماه یا نهایتا جلسه بعدی هیأت امنا در خرداد تصویب شود.
یزدان مهر مسئولان شورای صنفی بیرجند، شیراز، بجنورد، خراسان شمالی، دانشگاههای تهران و غیره را از جمله 26 مسئولی دانست که در این نشست چهار ساعته صندوق رفاه حضور داشتند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، یزدان مهر در نشست معاونان دانشجویی منطقه ۶ در کاشان نیز در خصوص اهمیت کار شوراهای صنفی گفت: متاسفانه برخی از معاونان دانشجویی رغبتی به تعامل با این شورا ندارند و آنها را یک تهدید و مزاحم برای خود می دانند، درحالیکه با تعامل منطقی میتوان با هم افزایی، بهتر به جنگ مشکلات و ناملایمات رفت و مشکلات صنفی را کم تر کرد.