به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تکذیب قاطع شایعات استفاده از گوشت حیوانات حرام گوشت در تولید فرآورده های گوشتی اظهار داشت: همه واحدهای تولیدی که دارای پروانههای بهداشتی ساخت مربوط به فرآوردههای گوشتی از سازمان غذا و دارو باشند، ملزم به رعایت استفاده از فرمول ترکیبی اعلام شده مندرج در پروانه مربوطه هستند.
بهروز جنت خاطر نشان کرد: نظارت بر حسن انجام فعالیت واحدهای تولید کننده در خصوص پایش و کنترل های مستمر، توسط معاونت های غذا و دارو ناظر بر واحدهای تولیدی مربوطه انجام و در صورت بروز تخلف اقدام قانونی خواهد شد.