آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۷۹۹
نمایندگان جهت رفع ایراد شورای نگهبان؛

نحوه پاداش گرفتن اعضای هیئت مدیره شرکت های دولتی و خصوصی را اصلاح کردند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز جهت رفع ایراد نظر شورای نگهبان طرح اصلاح ماده ۲۴۱ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت نحوه پاداش گرفتن اعضای هیئت مدیره شرکت‌های خصوصی و دولتی را مشخص و اصلاح کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان طرح اصلاح ماده 241 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت را در صحن علنی مجلس بررسی و اصلاح کردند.

 

نمایندگان در اصلاح این طرح  آوردند:

 

ماده واحده: ماده 241 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 24/12/1347 به شرح زیر اصلاح و دو تبصره به آن الحاق می شود.

 

ماده 241: با رعایت شرایط مقرر در ماده 134 نسبت معینی از سود خالص سال مالی شرکت که ممکن است جهت پاداش هیئت مدیره در نظر گرفته شود به هیچ وجه نباید در شرکت های سهامی عام از سه درصد و در شرکت های سهام خاص از شش درصد سودی که در همان سال به صاحبان سهام قابل پرداخت است، تجاوز کند. در هر حال این پاداش نمی تواند برای هر عضو موظف از معادل یک سال حقوق پایه وی و برای هر عضو غیر موظف از حداقل پاداش اعضای موظف هیئت مدیره بیشتر باشد. مقررات اساسنامه و هر گونه تصمیمی که مخالف با مفاد این ماده باشد، باطل و بلااثر است.

 

تبصره یک: شرکت های دولتی، مشمول مقررات این ماده در خصوص پاداش هیئت مدیره نیستند و تابع حکم مقرر در ماده 78 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8/7/1386 می باشند.

 

نمایندگان در تبصره دو جهت تامین نظر شورای نگهبان آوردند:

 

هیچ فردی نمی تواند اصالتا یا به نمایندگی از شخص حقوقی هم زمان در بیش از یک شرکت که تمام یا بخشی از سرمایه آن متعلق به دولت یا نهادها و موسسات عمومی غیر دولتی است به سمت مدیرعامل یا عضو هیئت مدیره انتخاب شود. متخلف علاوه بر استرداد وجوه دریافتی به شرکت به پرداخت جزای نقدی معادل وجوه مذکور محکوم می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار