به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قالیباف در نشست با جمعی از نمایندگان مجلس نهم شورای اسلامی از کمیسیون های مختلف افزود: در سال های گذشته روند حاکم بر تقویت شوراهای اسلامی شهر و شهرداری ها به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی، مثبت بوده است.
وی گفت: البته گاهی ممکن است بعضی مصوبات مورد اعتراض ما هم قرار گیرد اما در نهایت مجموعه اقدامات، منجر به تقویت مدیریت شهری در دوره نهم شد.
شهردار تهران ویژگی ذاتی دیگر مجلس را مردمی بودن مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: مجلسی که برخاسته از باورهای انقلاب اسلامی است، در کنار استقلال خود مردمی هم هست.
قالیباف افزود: در عین اینکه حتما مجلس تضارب آرا، سلایق و گرایش های خود را دارد اما در کنار آن همدلی و همزبانی در ذات مجلس است؛ خصوصا همدلی و همزبانی برای موضوعاتی که جنبه ملی داشته و در ابعاد مختلف برای پیشرفت کشور و مردم تاثیرگذار است.
وی تاکید کرد: بدون شک همه جامعه و خصوصا مجلس شورای اسلامی همیشه روحیه استکبارستیزی دارند؛ این موارد از ویژگی های انقلاب اسلامی به شمار می رود که تبلور آن نیز همیشه در مجلس شورای اسلامی بوده و خواهد بود.
قالیباف افزود: تا زمانی که در این مسیر و صراط منطبق بر سنت های الهی و آرمان های انقلاب حرکت کنیم، نصرت و عنایت خداوند نیز شامل حال همه ملت، جامعه و خصوصا مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت تقویت شوراها و شهرداری ها در کشور گفت: بر اساس باورهایی که از قانون اساسی، انقلاب اسلامی و نگاه های حضرت امام (ره) داریم ضروری است برای تقویت مدیریت شهری و نهاد های عمومی غیر دولتی همچون شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر اقدام کنیم چرا که در تفکیک کار ملی و محلی باید حوزه مدیریت شهری و شوراها تقویت شوند.
شهردار تهران افزود: اگر لایحه برنامه ششم به همین شکل و با همین رویکرد ادامه پیدا کند، باعث تضعیف جدی شهرداری ها و شوراهای شهر می شود؛ در واقع معنی روشن این لایحه آن است که همه شهرداری ها دولتی شده و بار سنگینی به بودجه دولت تحمیل کنیم که این به مصلحت کشور نیست. این در حالی است که باید اجازه دهیم شوراها و شهرداری ها تقویت شوند.
قالیباف با تاکید بر ضرورت پرهیز از اضافه شدن بار اضافی به دولت تصریح کرد: دولت هم اکنون در موضوعات و مشکلات اقتصادی و ساختاری خودش قرار دارد و نباید این بار را هم به دوش دولت اضافه کنیم؛ از این رو باید در ساختار دولت تفکیک کار ملی و محلی را داشته باشیم و در کنار آن کارهای تصدی گری و تولی گری را نیز از یکدیگر تفکیک کنیم.