آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۱۲۳۰
معاون دانشجویی وزیر بهداشت:

شور سیاسی در دانشگاه‌ها وضعیت مطلوبی ندارد

معاون دانشجویی وزیر بهداشت، گفت: شور سیاسی در دانشگاه‌های علوم پزشکی وضعیت مطلوبی ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  محمدرضا فراهانی در نشست هفته خوابگاه‌ها، در رابطه با شور سیاسی در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: سستی در فضای دانشگاه‌ها وجود داشته اکنون هم وضعیت مطلوب نیست. تک‌صدایی در دانشگاه‌ها قالب بود و سعی کردیم فضایی ایجاد شود و تفهیم شود که امنیت ملی ارتباط مستقیم با این دارد که دانشجویان تا چه میزان چسبندگی فرهنگی، ملی و دینی دارند.

 

وی ادامه داد: تنها منبع دانشجویان در این زمینه اندیشه‌گرایی است باید فضایی ایجاد شود تا دانشجویان حق داشته باشند با صدای بلند فکر کنند و سعی شده این فضا ایجاد شود. اما برداشت‌های دیگری وجود دارد که خیلی مثل ما فکر نمی‌کنند.

 

معاون دانشجویی وزیر بهداشت با بیان اینکه هنوز با ایده‌آل فاصله داریم مدعی شد که نهادهایی هستند که خارج از دانشگاه‌ها علمی فراتر از آنان بوده و در قانون مداخله می‌کنند.

 

فراهانی گفت:‌ نگاه این نهادها مثبت است چرا که هم اکنون در اطراف کشور ناامنی وجود دارد به شدت افراط‌گرایی در اطراف ما وجود دارد  همه قبول داریم امنیت بستر هر نوع فعالیت است این نهادها نگاهشان دلسوزانه است اما از پنجره خود نگاه می‌کنند.

 

وی افزود: نمی‌توانیم به دانشجو بقبولانیم مثل ما فکر کنند باید فضای آزاد ایجاد شود و این به امنیت کشور کمک می‌کند.

 

فراهانی ادامه داد:‌ مواردی از گروه‌های افراطی داشته‌ایم البته میزان آن نگران‌کننده نبود و بیشتر در برخی استان‌های مرزی وجود داشته است.

 

معاون دانشجویی وزیر بهداشت،‌ در رابطه با اعطای مجوز برای ایجاد فضای آزادانه در دانشگاه‌ها،‌ گفت: هیات نظارت بر تشکل‌ها مجوزها را می‌دهند و این حق را دارند که به هر کسی می‌خواهند حق صحبت کردن بدهد و به هر کسی که نمی‌خواهند ندهند در حالی که هیأت‌های نظارت موظفند فرصت صحبت کردن به همه را بدهند و به صورت یکسان باشد.

 

وی تصریح کرد:‌ قانون اساسی به همه مردم این حق را داده اما این شوراها سلیقگی رفتار می‌کنند. ما هم نمی‌توانیم الزامشان کنیم. اما دو عضو منتخب وزیر در این شوراها داریم که می‌توانیم برای تلطیف فضا از این نفوذ استفاده کنیم.

 

وی گفت: اکنون وضعیت رضایت‌بخش نیست بعضی‌ها معتقدند دیکته‌ای نباید نوشته شود تا غلط نشود، در حالی که این برنامه‌ها به رشد فکری دانشجویان کمک می‌کند.

 

وی در مورد دانشجوی ستاره‌دار گفت:‌ در دانشگاه‌های علوم پزشکی بیش از 2 تا 3 مورد بیشتر نبوده است که مشکل آنها هم حل شده است.

 

معاون دانشجویی وزیر بهداشت در مورد نفوذ عرفان‌های کاذب نیز عرفان‌های کاذب در دانشگاه‌های علوم پزشکی موارد زیاد یا کم نبوده است یا اینکه سازمان‌یافته شده باشد مواردی اندک گزارش شده که یک یا دو نفر در خارج از دانشگاه دچار شده باشند اما سازمان‌یافته یا نگران‌کننده نبوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار