آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۴۹۱
وزارت رفاه و بیمه‌ها سریع‌تر منویات رهبری را جامه عمل بپوشاند

«ناباروری زوج‌ها» بزرگترین مشکل افزایش جمعیت ایران + راهکار

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه «ناباروری زوج‌ها» بزرگترین مشکل افزایش جمعیت کشور است،گفت:پوشش بیمه‌ای درمان ناباروری برخلاف اظهارنظر مدیرعامل تامین اجتماعی نیازمند تصویب و اصلاح قانون در مجلس نیست بلکه وزارت رفاه و بیمه‌ها باید اقدام کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  سلیمان عباسی با تاکید بر ضرورت در نظر گرفتن پوشش بیمه‌ای برای درمان ناباروری اظهار داشت: به طورحتم اختصاص بیمه برای درمان همه بیماری‌ها از جمله ناباروری ضروری است و طبق اصل 29 قانون اساسی هیچ فردی در جامعه نباید از داشتن بیمه درمان محروم باشد.

 

نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در جهت افزایش جمعیت و ابلاغ سیاست‌های جمعیتی از سوی ایشان، افزود: متاسفانه طی چند سال گذشته روند جمعیت به سمت سالمندی بوده و تا چند سال آینده بخش بیشتر جمعیت جامعه را افراد سالمند تشکیل می‌دهند، بنابراین باید با در نظرگرفتن راهکارهای کارشناسی از ادامه این روند جلوگیری کرد.

 

عباسی با بیان اینکه بزرگترین مشکل در بحث افزایش جمعیت، ناباروری زوج‌های جوان است، تصریح کرد: درمان ناباروری در اکثر کشورهای دنیا از جمله جمهوری اسلامی ایران دارای هزینه بسیاری است و متاسفانه افراد بسیاری به دلیل شرایط نامناسب مالی نمی‌توانند اقدام به درمان بیماری و فرزندآوری کنند.

 

این نماینده مردم در مجلس نهم، با اشاره به اینکه علت 15 درصد کاهش جمعیت در کشور بیماری ناباروری میان زوجین است، به خانه ملت گفت: علل دیگر کاهش جمعیت با مواردی نظیر طلاق، افزایش تجرد، مسائل و مشکلات اقتصادی ارتباط دارد، بنابراین اگر بتوان درمان ناباروری را تحت پوشش بیمه قرار داد؛ به طور قطع در بحث افزایش جمعیت گام‌های موثری برداشته خواهد شد.

 

عباسی در خصوص صحبت‌های مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه قرار گرفتن درمان ناباروری تحت پوشش بیمه نیازمند تصویب قانون در مجلس است، افزود: این موضوع هیچ ارتباطی به قوه مقننه نداشته و به طور حتم نیاز به تصویب قانون جدیدی نیست، در این زمینه سازمان‌های بیمه گر خود دارای قوانین و آیین نامه‌های داخلی هستند که می‌توانند با توجه به آن آیین نامه مسائل این چنینی را حل کنند؛ هر چند که سازمان‌های بیمه گر از انجام این وظیفه شانه خالی می‌کنند.

 

وی با انتقاد از عملکرد سازمان تامین اجتماعی به دلیل عدم حمایت بیمه‌ای از ناباروری، تصریح کرد: این اقدام تامین اجتماعی فقط سبب حیف و میل شدن منابع می‌شود؛ با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درخصوص افزایش جمعیت و مقابله با کاهش جمعیت باید همه مسائل و مشکلات مربوط به ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با یادآوری عدم توجه سازمان‌های بیمه گر به پوشش بیمه ای درمان ناباروری، گفت: امیدواریم مسئولان وزارت رفاه و بیمه‌ها سریع تر در این زمینه اقدام کنند زیرا توجه به این امر مهم یعنی درمان ناباروری و افزایش جمعیت برای آینده کشور از اهمیت به‌سزایی برخورداراست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۷
در نظام درمان بر مبنای پزشکی غربی چنین مسئله ای پر هزینه و کم بازده است ولی در نظام درمان مبتنی بر طب اسلامی و ایرانی با هزینه به مراتب کمتر به نتایج موفقیت با درصد بالا رسیده اند و این یعنی سالها دل طلب جام جم از ما می کرد آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد. ولی متاسفانه با وجود دلایل متقن بر موفقیت طب اسلامی ایرانی باز هم مسئولین و از جمله وزیر بهداشت کاملا در ضدیت با طب اسلامی وایرانی و سنتی قدم بر می دارند از جمله تبدیل معونت طب سنتی به دفتر، بخشنامه ممنوعیت حجامت، پلمپ بزرگترین مرکز تحقیقات و آموزش حجامت و طب سنتی کشور و... که کاملا برخلاف ابلاغیه مقام معظم رهبری در مورد سیاستهای کلی سلامت می باشد.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار