کد خبر:۵۱۲۵۷۷

صحبت‌های دختر شهید مدافع حرم در جوار پیکر پاک پدرش

شهید علیرضا بابایی متولد ۱۳۵۱ و کارمند دانشگاه اراک بود و در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) ۲۵ اردیبهشت در فلوجه عراق در تله انفجاری تروریست‌های تکفیری گرفتار و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهید علیرضا بابایی متولد ۱۳۵۱ و کارمند دانشگاه اراک بود و در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) ۲۵ اردیبهشت در فلوجه عراق در تله انفجاری تروریست‌های تکفیری گرفتار و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 

در مراسم شبی با شهید مدافع حرم که در دانشگاه اراک برگزار شد، دختر ارشد شهید بابایی ضمن خیرمقدم گویی به شرکت‌کنندگان گفت: همه شما پدرم را می‌شناسید، او عاشق ولایت و سرباز ولایت بود، او عاشق شهادت در راه خدا و دفاع از حریم اهل بیت(ع) بود؛ آری او به کربلا نرفته بود؛ ولی آن قدر عاشق امام حسین(ع) و اهل بیت پیامبر(ص) بود که در روز ولادت حضرت عباس(ع) چشم‌های زیبا و دست راست خود را به آنان هدیه کرد.

 

وی افزود: آری او داوطلبی بود که با شور و شعور خود به دفاع از حریم آل‌الله(ع) شتافت و بالاخره پیکر قطعه قطعه شده‌اش نه فقط با زبان؛ به مولا و مقتدای خود ابوالفضل العباس(ع) که مظهر غیرت الهی بوده اعلام کرد تا زنده‌ام به احدی اجازه بی‌حرمتی به ناموس خدا را نخواهم داد و نمی‌گذارم خشتی از حرم اهل بیت(ع) کم شود و با طواف دور سر ابوالفضل حسین(ع) بازگشت.

 

فرزند شهید بابایی گفت: بابا در وصیت نامه‌ات چنین نوشته‌ای «هل من ناصر ینصرنی» را نمی‌توان شنید مگر با گوش دل، خوشا به حالت که این ندا را شنیدی و لبیک گفتی، بابا خوشا به حالت که با هدیه جان ارزشمندت به خدا او را راضی کردی، ما نیز راضی به رضای اوئیم.

 

فرزند شهید بابایی بار دیگر پیام شهدا را برای حاضرین در مراسم یادآور شد و گفت: پیام شهدا حفظ مکتب و حریم اهل بیت(ع) و دفاع از ناموس مسلمین است اگر پیرو شهدائیم عفت زینبی و غیرت عباسی را حفظ کنیم تا جامعه اسلامی مورد نظر امام عصر(عج) محقق و زمینه ظهور آقا و مولایمان فراهم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار