سحر زکریا بازیگری که سالهاست در رسانه ملی مشغول فعالیت است مصلحت اندیشی مدیران تلویزیون را مهمترین سدّ تولید محصولات آگاهی بخش مرتبط با بیماران اچ.آی.وی می داند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سحر زکریا بازیگر سینما و تلویزیون درباره چرایی کمتر ساخته شدن فیلم یا سریالی درباره بیماری ایدز و وضعیت زندگی بیماران مبتلا به ایدز در کشورمان عنوان کرد: بیماری ایدز بیماری است که در ایران قدمتش نزدیک به سه دهه است و به نوعی بیماری نوظهوری است و اغلب مردم به خصوص عوام کمتر درباره این بیماری و راههای مبتلا شدنش اطلاعی دارند.
وی ادامه داد: متأسفانه همین عدم آگاهی بود که باعث شده در جامعه جوان ما این بیماری رشد فزاینده ای داشته باشد بنابراین رسانه ملی وظیفه خطیر و سنگینی درباره پرداختن به این نوع بیماری و منشأ ابتلا به آن دارد.
بازیگر سریال هایی نظیر "پاورچین"، "قهوه تلخ" و "دنیای شیرین دریا" با اشاره به وجود نوعی مصلحت اندیشی در اغلب مدیران سینمای و تلویزیونی افزود: متاسفانه به علت مصلحت اندیشی، کمتر مدیری تلاش می کند از ساخت سریال هایی با این موضوع حمایت کند و بیشتر ترجیح می دهند به سمت تولید آثاری معمولی و درام های خانوادگی بروند که داستانهایی تکراری و بی حاشیه داشته باشند.
زکریا خاطرنشان ساخت: کارگردانان و تهیه کنندگان تلویزیون معمولا به سراغ کارهای پردردسر نمی روند و بیشتر به سمت تولیداتی می روند که نه حساسیتی ایجاد کند و نه به سمت خط قرمزها و باید و نبایدهای موجود در سیاستگذاری فرهنگی برود؛ این می شود که موضوعاتی ملتهب مانند ایدز در دستور کار قرار نمی گیرد.
این بازیگر که سابقه ایفای نقش در آثار سینمایی را دارد تأکید کرد: کاری که سینما و تلویزیون می تواند انجام دهد هزاران ساعت سخنرانی قادر به انجامش نیست. با ساخت یک فیلم تلویزیونی و یا ساخت تیزرهای آموزشی می توان هزاران نفر را از رفتن به سمت راههای ابتلا به این بیماری بازداشت و این کاری است که تلویزیون به دلیل مخاطب گسترده اش و بعدتر سینما باید آن را جدی بگیرد.