آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۳۸۹۶
پوتین:

لهستان و رومانی در معرض موشک‌های روسی‌اند

رئیس جمهور روسیه هشدار داد: رومانی و لهستان احتمالا خود را در معرض موشک‌های روسی خواهند یافت چرا که این دو کشور میزبان سپر دفاع موشکی آمریکا خواهند بود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز جمعه در سخنانی هشدار داد: لهستان و روسیه احتمالا در تیررس موشک های روسیه قرار خواهند داشت چون این کشورها محل استقرار سپر موشکی آمریکا هستند که تهدیدی برای امنیت مسکو به شمار می رود.

 

این صریح ترین هشدار پوتین علیه سپر دفاع موشکی آمریکا در اروپا به شمار می رود. وی افزود: مسکو بارها اعلام کرده است که اقدامات تلافی جویانه ای را انجام می دهد ولی واشنگتن و متحدانش این هشدارها را نادیده گرفته اند.

 

اوایل ماه جاری، ارتش آمریکا سامانه دفاع موشکی را در رومانی راه اندازی کرده است. واشنگتن مدعی است که این سامانه دفاع موشکی را برای مقابله با تهدید موشکهای ایران در اروپا مستقر کرده و این سامانه دفاع موشکی تهدیدی برای روسیه نخواهد بود.

 

کار برای استقرار سامانه دفاع موشکی آمریکا در لهستان نیز آغاز شده است. پوتین در کنفرانس خبری مشترک با آلکسیس سیپراس نخست وزیر یونان گفت: اگر دیروز مردم رومانی نمی دانستند در معرض موشک های روسیه قرار گرفتن چه معنایی دارد، امروز ما مجبور خواهیم بود تا تدابیر قاطعی را برای حفظ امنیت خود انجام دهیم. این مساله در خصوص لهستان نیز درست است.

 

پوتین اظهار داشت: این روسیه نخواهد بود که گام نخست را در این زمینه برخواهد داشت. ما تنها به اقدامات واشنگتن پاسخ خواهیم داد.

 

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: این استدلال که پروژه سامانه دفاع موشکی آمریکا برای دفاع در برابر ایران است، بی معنا و پوچ است چرا که توافق بین المللی برای محدودکردن برنامه اتمی ایران حاصل شده است. این موشکهای آمریکایی به راحتی می توانند به شهرهای روسیه برسند.

 

وی در ادامه در خصوص الحاق کریمه به خاک روسیه نیز گفت: ما پرونده این مساله را برای همیشه بسته ایم. روسیه با هیچ کسی درباره این موضوع گفتگو نخواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار