به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ کتاب «ساختار سیاسی اجتماعی عربستان سعودی» و شش مقاله دیگر اثر سید علی حقشناس از سوی نشر روزگار راهی بازار کتاب شد.
مطالعه تطبیقی دموکراسیهای اجماعی، مورد لبنان؛ ساختار سیاسی و اجتماعی عربستان؛ سیاست خارجی امارات عربی متحده و تنشهای مرزی با همسایگان؛ مروری بر پیمان 1919 ایران و بریتانیا؛ بررسی ساختار کمیته مجازات؛ جنبش جنگل برآیند مشروطه ناکام و جامعه شناسی ماکس وبر نیز از دیگر مقالات این کتاب است.
مقاله نخست از این کتاب با عنوان «مطالعه تطبیقی دموکراسیهای اجماعی؛ مورد لبنان» به بررسی موضوعاتی مانند نفوذ غرب و نظامهای منطقهای در لبنان، نقش امام موسی صدر در اعتلای جایگاه شیعیان لبنان و تلاش لبنان برای روشن شدن وضعیت وی پرداخته است.
در مقاله دوم از کتاب با عنوان ساختار سیاسی و اجتماعی عربستان و اقلیتهای دینی نویسنده به موضوع پایههای شکلدهنده قدرت در عربستان، جنبشهای اعتراضی شیعه در این کشور و موانع تضمین حقوق برابر در جامعه عربستان توجه کرده است.
مقاله سوم از این کتاب با عنوان «سیاست خارجی امارات عربی متحده و تنشهای مرزی با همسایگان» تالیف شده و طی آن موضوعاتی مانند مناقشات منطقهای این کشور و چهارچوبهای شناخته شده برای اتخاذ دیپلماسی در مقابل این کشور مورد توجه نویسنده قرار گرفته است. مساله پیشینه تاریخی-سیاسی جزایر سهگانه ایرانی، مناقشه ایران و انگلستان بر سر این جزایر و حراست انقلاب اسلامی از آنها نیز از دیگر موضوعات مورد توجه در این کتاب است.
کتاب «ساختار سیاسی اجتماعی عربستان سعودی» به قلم سید علی حقشناس در 345 صفحه با قیمت 25هزار تومان راهی بازار کتاب شده است.