به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئولان دانشگاه رازی در پاسخ به انتقادات فرهنگی معتقد هستند که بودجه فرهنگی کشور که 6000 میلیارد تومان است، عادلانه توزیع نمی شود و سازمانها و نهادهای دریافت کننده نیز پاسخگو نیستند.
برای مثال بیان میکنند که صدا و سیمای جمهوری اسلامی در سال 1100 میلیارد تومان دریافت میکند و عملکرد خوبی ندارد و....
در پاسخ به شبهات ایجاد شده و فرار به جلو مسئولان دانشگاه باید گفت که دانشگاه رازی در حدود 115 میلیارد تومان بودجه داشته و جمعاً در حدود تعداد 16500 نفر ( 15000 دانشجو، 450 هیات علمی و 1000 نفر کارمند) نیروی انسانی دارد.
به عبارتی سرانه بودجه شهروندان دانشگاه رازی؛ 6970000 تومان ( شش میلیون و نهصد و هفتاد هزار تومان ) می شود.
بودجه فرهنگی اختصاصی از سوی دولت به صدا و سیمای جمهوری اسلامی 1100 میلیارد تومان بوده که برای 80 میلیون نفر در نظر گرفته شده که به عبارتی سرانه بودجه هر نفر 13750 (۱۳ هزار و هفتصد و پنجاه تومان) است.
حال این چه افراد و گروهی هستند که باید پاسخگو باشند؟
نکته دوم:
در شرایط فعلی دانشگاههایی مانند تربیت مدرس تهران، تهران، مشهد، شهید چمران و مراغه ( آذربایجان شرقی –شهری مشابه اسلام آباد غرب) چرا مشکل بودجه وجود ندارد. شریط به نحوی است که دانشجوی تحصیلات تکمیلی بعد از چاپ مقاله حق التالیف مقاله دریافت می کند. دانشگاه حق چاپ مقاله و شرکت در کنفرانس را نیز پرداخت می کنند.
در صورتی که دانشگاه رازی مشکل بودجه دارد، تبدیل شدن گروهها به دانشکده چه توجیهی بر اساس برنامههای توسعه کشور و کوچک سازی دولت دارد؟
یادآوری: گروه تنها دو تا سه نفر پرسنل نیاز داشته و دانشکده در حدود 50 پست سازمانی نیاز دارد و سبب افزایش مصرف بودجه جاری می شود.
حال این چه افراد و گروهی هستند که باید پاسخگو باشند؟