آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۴۲۸۵
روحانی در دیدار وزیر خارجه اوکراین:

ایران برای امنیت شرق اروپا اهمیت قائل است

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ثبات و آرامش در منطقه شرق اروپا برای ایران مهم است، گفتگو، مذاکرات سیاسی و راه حل‌های مسالمت آمیز را تنها راه تامین امنیت پایدار و حل مشکلات منطقه‌ای دانست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،  حسن روحانی روز یکشنبه در دیدار "پاولو کلیمکین" وزیر امور خارجه اوکراین گفت: روابط جمهوری اسلامی ایران و اوکراین همواره روابط خوب و رو به رشد بوده و تهران خواهان تقویت این روابط دوستانه است.

 

روحانی با اشاره به امکانات و توانمندی‌های گسترده برای همکاری  دو کشور از جمله ظرفیت‌های موجود در حوزه های انرژی و ترانزیت، اظهارداشت: این امکانات و توانمندی‌ها می تواند در مسیر تقویت همکاریهای مشترک و منطقه‌ای بویژه در حوزه اقتصادی بکار گرفته شوند.

 

رئیس جمهور، تقویت همکاریهای بخش خصوصی دو کشور را ضروری خواند و گفت: همکاری میان بانک‌های دو کشور، راه توسعه همکاریهای مشترک اقتصادی و تجاری را هموارتر می سازد.

 

وی  افزود: همکاریهای دو کشور می تواند در بخش‌های فرهنگی‌، علمی، فناوری و توریسم نیز گسترش یابد.

 

رئیس جمهور از اوکراین به عنوان یکی از کشورهای دوست جمهوری اسلامی ایران در منطقه نام برد و تاکید کرد که تهران از گسترش روابط با کیف در همه حوزه‌ها استقبال می کند.

 

روحانی با بیان اینکه ثبات و آرامش در منطقه شرق اروپا برای ایران مهم است، گفتگو، مذاکرات سیاسی و راه حل‌های مسالمت آمیز را تنها راه تامین امنیت پایدار و حل مشکلات منطقه‌ای دانست.

 

وزیر خارجه اوکراین نیز در این دیدار از ایران به عنوان کشوری بزرگ با تاریخ عمیق و فرهنگ غنی نام برد و تاکید کرد که کیف خواهان روابطی خوب، عمیق  و رو به جلو با جمهوری اسلامی ایران است.

 

"کلیمکین" افزود: در نقشه راهی که برای تعمیق روابط کیف با تهران طراحی شده، خواهان روابطی صمیمی در همه حوزه‌ها از جمله در عرصه اقتصادی، کشاورزی و انرژی با جمهوری اسلامی ایران هستیم.

 

وی همچنین با ارائه گزارشی از نشست کمیسیون مشترک دو کشور اظهارداشت: تقویت همکاریهای دو کشور در حوزه‌های توریسم، فرهنگی و علمی نیز ضروری است و موجب شناخت بهتر مردم دو کشور از یکدیگر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار