فریدالدین حداد عادل، فعال فرهنگی گفت: صدا و سیما بلندگوی مطالبات مردمی است. یعنی صدا و سیما در حکم یک نقاد و تبیین کننده مطالبات مردمی است. برای همین هم آن را نهادی حکومتی میدانیم.
فریدالدین حداد عادل، فعال فرهنگی، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در خصوص چالشهای پیش روی دکتر علی عسکری گفت: به نظر میرسد چند مسأله مهم پیش روی جناب دکتر علی عسکری است که باید برای آن تدبیر بیندیشند. نخست تلویزیونهای خصوصی است که باید تکلیفش را مشخص کنیم.
وی افزود: این بدنه بزرگ و حجیم و سنگین صدا و سیما که کیفیت پایینی هم دارد باعث شده صدا و سیمای توان رقابت با شبکههای خصوصی را از دست بدهد. برای همین نمیتواند با شبکههای خصوصی رقابت کند. از طرفی ما به این شبکههای خصوصی نیاز داریم.
این فعال فرهنگی ادامه داد: مشکل دیگر صدا و سیما حجم گسترده جمعیت زیاد کارمندان و مدیرانش است. این صدا و سیما، با این میزان کارمند و مدیر، هرچقدر هم بودجه بگیرد باید صرف هزینه آنها کند.
رئیس شورای سیاستگذاری نشریه همشهری جوان با اشاره به اینکه صدا و سیما در دوره آقای علی عسکری رقیب جدی و پرمخاطبی به نام فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای خواهد داشت، افزود: ایشان باید به نحوی مدیریت کنند که شبکههای ماهواره و اقتضائاتش در نظر گرفته شده و به آنها جواب داده شود. اینها مسائل جدی دوره مدیریتی آقای علی عسکری است.
حدادعادل ادامه داد: توی همه شبکههای تلویزیونی گاهی سریالهایی ساخته می شود که کیفیت خوبی دارند و گاهی مجموعههای تهیه میشود که کپیکاریهای ضعیفی هستند. باید هوشمندانه عمل کنیم. همه آثار نمیتوانند درجه یک و ممتاز شوند. این خیلی نکته مهمی نیست. با این وضع خراب بودجه صدا و سیما این مسأله آنقدری نیست که بخواهیم بیش از اندازه برایش وقت بگذاریم.
وی در پایان گفت: هیچ دلیلی ندارد که دولت به صدا و سیمایی که ما از آن حرف میزنیم پول و بودجه خوبی بدهد. تقریباً همه دولتها صدا و سیما را تریبونی برای خودشان میخواهند، در حالیکه صدا و سیما بلندگوی مطالبات مردمی است. یعنی صدا و سیما در حکم یک نقاد و تذکردهنده و تبیین کننده مطالبات مردمی است. برای همین هم یک نهاد حکومتی است.