کد خبر:۵۱۴۶۷۴

نظر جوانان منطقه درباره علل ناآرامی‌های منطقه چیست؟

از زمان ظهور گروه تروریستی القاعده در افغانستان به وسیله آمریکا و پس از آن، حمله به عراق برای سرنگونی صدام، تعارضات فرقه ای میان شعیه و سنی به یکی از مهم ترین اختلافات سیاسی در خاورمیانه بدل شده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، موسسه اصداء بیرسون ـ مارستیلر از جوانان 16 کشور عرب زبان در خصوص اختلافات مذهبی در خاورمیانه نظر سنجی به عمل آورد.
 
ـ از پاسخگویان پرسیده شد: « به نظر شما مذهب نقش بسیار مهمی در خاورمیانه دارد یا خیر؟»
 
نتایج: 52 درصد از پاسخگویان گفته اند «بلی» مذهب نقش بسیار مهمی در خاورمیانه دارد و 29 درصد گفته اند «خیر» مذهب نقش مهمی در خاورمیانه ندارد. 19 درصد نیز گزینه « نمی دانم» را انتخاب کرده اند.
 
ـ از پاسخگویان پرسیده شد: « در مقایسه با پنج سال گذشته روابط میان شیعیان و اهل سنت چه تغییری کرده است؟»
 
نتایج: 47 درصد از پاسخگویان معتقدند روابط میان شیعه و سنی « بدتر شده است»، 24 درصد گفته اند «تغییر نکرده است» و 18 درصد اظهار داشته اند «بهتر شده است» 11 درصد نیز گزینه « نمی دانم» را انتخاب کرده اند.
 
ـ از پاسخگویان پرسیده شد: « به نظر شما اختلافات شیعیان و اهل سنت چه تاثیری بر ناآرامی های موجود در منطقه دارد؟»
 
نتایج: 72 درصد از پاسخگویان اختلافات شیعه و سنی را مهم ترین علت ناآرامی های موجود می دانند و 17 درصد اختلافات شیعه و سنی را در ناآرامی های موجود بی تاثیر می دانند و 11 درصد نیز گزینه «نمی دانم» را انتخاب کرده اند.
 
از زمان ظهور گروه تروریستی القاعده در افغانستان به وسیله آمریکا و پس از آن، حمله به عراق برای سرنگونی صدام، تعارضات فرقه ای میان شعیه و سنی به یکی از مهم ترین اختلافات سیاسی در خاورمیانه بدل شده است و دامن زدن به این اختلافات جنگ های متعددی را در لبنان، سوریه، عراق و یمن به راه انداخته است. بیش از نیمی از پاسخگویان این نظر سنجی، مذهب را عامل مهم در خاورمیانه می دانند و بر این باورند که دامن زدن به اختلافات مذهبی موجب تعارض شدید در منطقه شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار