به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه انیمیشنهای «دیرین دیرین» که از سال 94 در شبکههای اجتماعی فعالیتشان را آغاز کرده بودند، نزدیک به یک سال است که علاوه بر شبکههای اجتماعی از تلویزیون هم پخش میشوند تا بتوانند میزان بیشتری از مخاطبان را در دایرهی طرفداران خود جای دهند؛ انیمیشنهای «دیریندیرین» در زمینه نقد اجتماعی، در مدت زمانهای کوتاه و همچنین با ساختار طنز ساخته میشوند.
علی درخشی اظهار کرد: بعد از ساخت حدود 700 قسمت از مجموعه انیمیشنهای «دیرین دیرین»، طبیعتاً نیاز به تغییراتی وجود دارد. معمولا کارها هر سه ماه، یک استراحت دارند تا بتوانند تغییراتی را اعمال کنند، ولی ما تاکنون این فرصت را نداشتیم؛ ولی تابستان با شکل جدیدتر و با کیفیت بهتری در خدمت مخاطبان هستیم.
او بازخورد مخاطبان را نسبت به فصل اول مجموعه انیمیشنهای «دیرین دیرین» خوب برشمرد و یادآور شد که رویکرد نقد اجتماعیشان را در فصل دوم این مجموعه همچنان ادامه میدهند؛ همچنین وقفهای بین فصل اول و دوم «دیرین دیرین» ایجاد نمیشود.
کارگردان مجموعه انیمیشنهای «دیرین دیرین» پیشتر در پاسخ به این پرسش که با توجه به رویکرد انتقاد اجتماعی این مجموعه انیمیشن، آیا تاکنون برای پخش آن در تلویزیون با مشکل مواجه شدهاید؟ بیان کرد که ما سالهاست در سازمان صداوسیما کار میکنیم و از آنجا که خیلی از خطوط قرمز را میشناسیم، به خیلیها احترام میگذاریم و خیلی از این خطوط را مجبوریم رعایت کنیم، تاکنون هیچ مشکلی به وجود نیامده و فکر هم نمیکنم که به وجود بیاید.