آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۶۰۱۶
با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان؛

مرکز آموزشی- پژوهشی گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد

مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد از افتتاح مرکز آموزشی- پژوهشی گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد با مشارکت بخش خصوصی و این دانشگاه و با تخصیص اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

مصطفی مظاهری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اعلام این خبر که مرکز آموزشی- پژوهشی گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد امروز با مشارکت بخش خصوصی و این دانشگاه افتتاح شد، گفت: گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد بنا دارد با مشارکت بخش خصوصی ۱۰ پایلوت واحد ویژه آموزشی و پژوهشی گروه علوم و صنایع غذایی این دانشگاه را افتتاح کند.

 

وی با بیان این نکته که امروز نخستین پایلوت این طرح یعنی پایلوت نان افتتاح شد، تصریح کرد: در این واحد آموزشی قرار است دانشجویان و اساتید ما بر روی کیفیت نان، شناسایی نان ملی، آموزش استانداردهای مدیریت بر تولید استاندارد و تولید نان‌های حجیم فعالیت کند.

 

مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: اعتباری که برای این طرح در نظر گرفته شده ۴۰۰ میلیون تومان بود که ۱۵۰ میلیون تومان را دانشگاه و ۲۵۰ میلیون تومان را صنایع غذایی نان مشهد تامین کرده است.

 

مظاهری بیان داشت: مجتمع علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی با دارا بودن ۱۷۰۰ متر مربع مساحت و امکانات لازم همچون تاسیسات بخار و غیره، ظرفیت توجه و تحقیق بر روی چنین محصولاتی را دارد و قرار است این مجتمع پارتیشن بندی و مابقی پایلوت‌ها نیز در آن افتتاح شود.

 

وی با اشاره به این مطلب که پایلوت فرآورده‌های گوشتی، لبنیات، میوه و سبزیجات، بسته بندی و غیره از دیگر پایلوت‌های آموزشی و تحقیقاتی ما خواهند بود، خاطرنشان کرد: مابقی این پایلوت‌ها در ماه‌ها و سال‌های در این گروه آینده افتتاح خواهند شد.

 

مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در پایان از دیگر صنایع بخش خصوصی دعوت به همکاری در خصوص دیگر مسائل آموزشی و پژوهشی کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار