اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
مصطفی مظاهری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اعلام این خبر که مرکز آموزشی- پژوهشی گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد امروز با مشارکت بخش خصوصی و این دانشگاه افتتاح شد، گفت: گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد بنا دارد با مشارکت بخش خصوصی ۱۰ پایلوت واحد ویژه آموزشی و پژوهشی گروه علوم و صنایع غذایی این دانشگاه را افتتاح کند.
وی با بیان این نکته که امروز نخستین پایلوت این طرح یعنی پایلوت نان افتتاح شد، تصریح کرد: در این واحد آموزشی قرار است دانشجویان و اساتید ما بر روی کیفیت نان، شناسایی نان ملی، آموزش استانداردهای مدیریت بر تولید استاندارد و تولید نانهای حجیم فعالیت کند.
مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: اعتباری که برای این طرح در نظر گرفته شده ۴۰۰ میلیون تومان بود که ۱۵۰ میلیون تومان را دانشگاه و ۲۵۰ میلیون تومان را صنایع غذایی نان مشهد تامین کرده است.
مظاهری بیان داشت: مجتمع علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی با دارا بودن ۱۷۰۰ متر مربع مساحت و امکانات لازم همچون تاسیسات بخار و غیره، ظرفیت توجه و تحقیق بر روی چنین محصولاتی را دارد و قرار است این مجتمع پارتیشن بندی و مابقی پایلوتها نیز در آن افتتاح شود.
وی با اشاره به این مطلب که پایلوت فرآوردههای گوشتی، لبنیات، میوه و سبزیجات، بسته بندی و غیره از دیگر پایلوتهای آموزشی و تحقیقاتی ما خواهند بود، خاطرنشان کرد: مابقی این پایلوتها در ماهها و سالهای در این گروه آینده افتتاح خواهند شد.
مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در پایان از دیگر صنایع بخش خصوصی دعوت به همکاری در خصوص دیگر مسائل آموزشی و پژوهشی کرد.