آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۶۱۷۶
مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی اصفهان:

در برگزاری کنسرت قطعا تخلف صورت گرفته / بخش نامه یک ماه پیش به ما ابلاغ شد

مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: تخلفات جشن اخیر دانشگاه صنعتی باید پیگیری شود؛ چرا که قطعا تخلف صورت گرفته و دانشگاه نیز پیگیر این مسئله است.

امینی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص برگزاری اردوهای مختلط و کنسرت در دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: قوانین و مقررات اردوهای علمی ابهام دارد و گویا و صریح نیست، خصوصا اردوهای علمی که دانشکده ها برپا می کنند؛ متاسفانه قوانین زیر پا گذاشته و تخلفات صورت می گیرد.

 

وی افزود: موسیقی که فضا را به یک فضای هیجانی برای دانشجویان تبدیل کند و دانشجویان هیجان هایشان به شدت قلیان پیدا کند، موسیقی فاخر نیست. متن و محتوا و فضاهایی که خارج از فضای دانشگاه باشد مناسب نیست؛ چرا که محتوا، نت های موسیقی، خوانندگان و فضای عمومی مهم است. 

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی تصریح کرد: برگزاری کنسرت در دانشگاه ها تخلف است و به دلیل عدم نظارت متاسفانه این تخلف ها صورت می گیرد، ما قوانین و مقررات زیادی داریم؛ اما بحث تخلف و عدم نظارت و جدی نگرفتن قوانین باعث می شود که این کنسرت ها برگزار شود. 

 

امینی ادامه داد: ممکن است با نام علمی اردوهای مختلفی برگزار شود و متاسفانه بعضی وقت ها اردوهای علمی به دلیل عدم نظارت و دقت در قوانین مشکل ساز می شود و مرتب نیز با شورای فرهنگی دانشگاه و رئیس دانشگاه این مسئله مطرح می شود. 

 

وی تصریح کرد: یک قوه نظارت قوی لازم است که قبل، حین و بعد از اردو موارد و مسائل اردو را بررسی کند تا شاهد دوباره این اردوها نباشیم.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی افزود: اردوهای علمی جزو آموزش های دانشگاه است و تنها موردی که باید رعایت شود این است که بر روی قوانین و مقررات برگزاری این اردوهای نظارت باشد تا اردوها مختلط نباشد و اعضای هیات علمی همراه این دانشجویان، توجیه باشند. 

 

امینی ادامه داد: دانشگاه برنامه ای به نام کنسرت بنا ندارد؛ جشنی برگزار شد و یکی از برنامه هایش موسیقی بود و دانشگاه قبل از این که آئین نامه موسیقی ابلاغ شود مجوز برگزاری این جشن را تصویب کرده بود و بعد آئین نامه به دانشگاه ابلاغ شد. 

 

وی افزود: برگزاری چند برنامه و جشن همراه با موسیقی عنوان شده و دانشگاه بعد از پیگیری مخالفت کرد و یکی از برنامه ها جشن اخیر دانشگاه صنعتی بود که باید تخلفات این مراسم پیگیری شود؛ چرا که قطعا تخلفی صورت گرفته و دانشگاه هم پیگیر این مسئله است تا بعد از این چنین برنامه ها و مراسمی تکرار و برگزار نشود. 

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی خاطرنشان کرد: بخش نامه ها و آئین نامه های موسیقی و کنسرت به دانشگاه ها کمتر از یک ماه است که ابلاغ شده و ما براساس آن باید اقدام کنیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار