آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۷۱۱
یک مقام وزارت کشتیرانی هند:

نخستین محموله ریلي بزودی از هند به ایران صادر می‌شود

یک مقام وزارت کشتیرانی هند با بیان اینکه مقدمات صادرات ریل به ایران فراهم شده خاطرنشان کرد بزودی نخستین محموله صادرات ریل ازاین کشور به ایران ارسال می شود.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو؛ وی که خواست نامش محفوظ بماند تصریح کرد قرار است تمامی این ریل ها به ارزش 150 میلیون دلار تا پایان ماه ژوئن (10 تیر) برای تسریع در اجرای توافقنامه چابهار به ایران منتقل شود.


هند و ایران سوم خرداد جاری در سفر 'نارندرا مودی'نخست وزیر هند به ایران توافقنامه سرمایه گذاری در بندر چابهار را امضا کردند.


سران ایران ،هند و افغانستان دراین سفر، توافقنامه سه جانبه برای اتصال بندر چابهار به افغانستان را نیز امضا کردند.


پایگاه خبری 'ایندیا تایمز' در گزارشی نوشت: 'اکسیم بانک' هند قصد دارد برای صادرات ریل راه‌آهن به ایران و توسعه بندر چابهار، 30 میلیارد روپیه از بازار داخلی هند سرمایه جذب کند.


این بانک در قالب صندوق توسعه صادرات، خطوط اعتباری‌ به‌ارزش 30 میلیارد روپیه (444 میلیون دلار) به 7 بانک ایرانی برای واردات ریل های فولادی از هند و توسعه بندر چابهار اختصاص داده است.


'غلامرضا انصاری' سفیر جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو نیز روز گذشته در دیدار با 'نیتین گادکاری' وزیر کشتیرانی ،حمل و نقل و بزرگراهها که از سوی دولت هند بعنوان مسئول پیگیری سرمایه گذاری در چابهار تعیین شده ،در خصوص سرمایه گذاری دراین بندر گفت وگو کردند.


وزیر کشتیرانی ،حمل و نقل و بزرگراههای هند، قرار است ماه آینده با سفر به ایران با 'عباس آخوندی' وزیر راه شهرسازی کشورمان در خصوص نیازهای صنعتی سرمایه گذاری در چابهار ،گفت وگو کند.


'نیتین گادکاری 'چندی پیش گفته بود، این کشور آماده سرمایه گذاری 500 میلیون دلاری در طرحهای مختلف بندر چابهار است .


بنیاد بنادر 'جواهر لعل نهرو' و 'کاندلای' هند شرکت مشترکی را تحت عنوان شرکت 'ایندیا پورتس گلوبال'(India Ports Global Pvt.) برای توسعه بندر چابهار تاسیس کرده اند.


این شرکت قرار است برای احداث دو اسکله کانتینری 640 متری و سه اسکله باری 85 میلیون دلار سرمایه گذاری کند.


شرکت 'ایندیا پورتس گلوبال' علاوه براین مبلغ ، قرار است یک خط اعتباری 150 میلیون دلاری را نیز برای همین منظور فراهم کند.


توسعه بندر چابهار،نخستین طرح خارجی بنادر هند در خارج از این کشور است. بنیاد بندر 'جواهر لعل نهرو' 60 درصد و بنیاد بندر 'کاندلا' 40 درصد از سهام شرکت مشترک 'ایندین پورتس گلوبال' را در اختیار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عدنان
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۱
مگه ما تو ایران ریل نمیسازیم
5
0
ناشناس
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۱۶
چرا بر دار و لی و اردا ت یک چیزی دیگست
نو ن تو ی و اردات نه تو لید داخل !
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۲۵
اگر با قطار به زیارت امام رضا (ع) مشرف شده باشید و از پنجره قطار با دقت به اطراف نظر انداخته باشید در سمت شمال و جنوب خط ریل راه آهن میلیونها متر انواع ریل قطار که در حال پوسیدن و نابود شدن است را خواهید دید ، حالا چرا از کشور هند ریل وارد می کنند الله اعلم شاید حق و حسابشان اقتضاء می کند ، مگر آقایان ساده لوح هستند بیکاری جوانان توانمند تحصیل کرده در کشور ما بی داد می کند ، حد اقل متولیان بی لیاقت در داخل تولید و جوانان ما هم مشغول به کار شوند تا از بی کاری و بی عاری دچار استرس و اضطراب و نا امید نشوند ، وبا این وصف به اقتصاد مقاومتی هم که از دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی است جامعه عمل بپو شانند . . . . . . ! ! ! ! !
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار