به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ گلستان جعفریان نویسنده درباره کتاب جدیدش در حوزه ادبیات هنر مقاومت گفت: کتاب «روزهای بیآینه» شامل خاطرات منیژه لشگری همسر سرلشکر خلبان شهید آزاده حسین لشکری از زندگیاش و چگونگی تحمل 18 سال دوری از همسرش در دوره اسارت است.
وی ادامه داد: این کتاب به روایت ناگفتههایی از جنگ تحمیلی میپردازد و چگونگی انتخابهای یک زن در نبود همسرش و به دوش کشیدن بار زندگی توسط دختری 18 ساله به همراه فرزند 4 ماههاش را شرح میدهد که روایت آن به صورت اول شخص و در قالب مستند داستانی است که به دلیل واقعی بودن آن سنگینی بار مستند در این کتاب بیشتر به چشم میخورد.
این نویسنده مراحل تالیف این کتاب را بسیار جالب دانست و گفت: تالیف این کتاب به طور تقریبی یک سال به طول انجامید و در این مدت برای خودم بسیار جالب بود که با چنین زن قوی و محکمی سر و کار داشتم و لحظه به لحظه میتوانستم خودم را جای او ببینم.
جعفری درباره این موضوع که این کتاب تا چه حد پاسخگوی نیاز جامعه امروز ما خواهد بود گفت: به نظر من کتاب «روزهای بی آینه» دارای نگاه تازهای است و به نوع ویژهای به زندگی خانواده شهید لشکری پرداخته است، به گونهای که میتواند درگیریهای همسر این شهید را با افکار خود و اطرافیانش به طرز کامل تشریح کند و این که یک زن چگونه مدت 18 سال را به همراه پسرش در دوره اسارت همسر میگذراند، برای خوانندگان و علاقهمندان به موضوع هنر مقاومت جالب توجه باشد و در واقع این کتاب به جنگ با رویکرد متفاوتی پرداخته است.
وی درباره استقبال مخاطبین از «روزهای بیآینه» اظهار داشت: بسیار خوشبین هستم که خوانندگان به این کتاب جذب شوند. چون اتفاقات بیان شده در آن، درگیریهای یک انسان را به همراه تمام حاشیهها و فراز و نشیبهایش توضیح میدهد که ممکن است برای اکثر افراد به صورت روزمره پیش بیاید و خوانندگان میتوانند با شخصیت اصلی این کتاب همذاتپنداری داشته باشند.