آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۹۴۶۴
طاهری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

نمایندگان تمایل دارند در کمیسیون‌های اقتصادی عضو شوند/ در ایام انتخابات مردم مطالبه فرهنگی ندارند

سیدعلی طاهری، نماینده سابق مردم گرگان و آق قلا در مجلس گفت: وقتی کسی عضو کمیسیون برنامه بودجه می‌شود نفوذش در بخش‌های اقتصادی بالا می‌رود. این باعث می‌شود که نمایندگان رغبت کنند بیشتر در این کمیسیون‌ها عضو شوند.

سیدعلی طاهری، عضو سابق کمیسیون فرهنگی مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو در خصوص عدم اقبال نمایندگان در مجلس دهم به کمیسیون فرهنگی گفت: تصور من این است که مشکل به فضای جامعه بر می‌گردد. بی‌توجهی نخبگان به فرهنگ عمومی باعث شده اقبال مردم به فرهنگ کم شود.

 

وی افزود: در ایام انتخابات می‌بینید که مردم هیچ مطالبه فرهنگی از نمایندگان ندارند. همه نگران اقتصاد و اشتغال هستند. طبیعی است که وقتی نامزدی رأی می‌آورد وقتش را به جای امور فرهنگی صرف بحث‌های اقتصادی کند.

 

عضو سابق کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: این نگاه غلط هم هست که اگر فردی عضو کمیسیونی شد دستش از باقی کمیسیون‌ها بریده است. آنها گمان می‌کنند فقط در کمیسیون‌های اقتصادی می‌توانند پیگیر مطالبات اقتصادی باشند.

 

طاهری تصریح کرد: طبیعتاً وقتی کسی در کمیسیون برنامه بودجه هست نفوذش در بخش‌های اقتصادی بیشتر می‌شود. این باعث می‌شود که نمایندگان رغبت کنند بیشتر در این کمیسیون‌ها عضو شوند. ولی نگاه خود افراد هم مهم است. باید خود نامزدها هم به امر فرهنگی توجه داشته باشند.

 

وی در پایان گفت: عموماً سوابق فرد و زمینه‌های کاری‌اش او را به سمت کمیسیون فرهنگی یا دیگر کمیسیون‌ها می‌کشد. هرچند گاهی کسانی هستند که سوابق فرهنگی دارند، مثل قشر روحانیت، ولی برخی از آنها ترجیح می‌دهند عضو بعضی کمیسیون‌های دیگر باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار