افراد معاند نظام هرگز نمي توانند خدشه اي به نظام و انقلاب وارد كنند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، حجت الاسلام محمد مهدي قاسم زاده امروز 22 آذر ماه در تجمع دانشجويان وفادار به امام و رهبري كه به منظور محكوميت هتك حرمت به ساحت امام خميني و به دعوت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد ياسوج برگزار شد، ضمن محكوم كردن اقدام عده اي افراد منحرف در توهين به عكس حضرت امام خميني اظهار داشت: اگر امام زنده بود، اين افراد كه مدعي پيروي از خط امام نيز هستند با او به مخالفت بر مي خواستند.
وي افزود: جريان نفاقي كه راه ضربه به نظام و ولايت فقيه را در پيش گرفته است، همچون مامون هستند كه در ظاهر با نمادهاي ديني، خود را دوستدار امام رضا نشان مي داد، اما در باطن، كينه و دشمني ديرينه اي با وي داشت.
حجت الاسلام قاسم زاده 27 آذر ماه سالروز وحدت حوزه و دانشگاه را يادآور شد و گفت: فرهيختگان، عالمان و فضلاي حوزه و دانشگاه در اين روز نشان خواهند داد كه همچنان پايبند به آرمان هاي امام و رهبري هستند و از حمايت خود دست برنمي دارند.
لازم به ذكر است، در اين تجمع دانشجويان مسير ساختمان هاي آموزشي تا مسجد دانشگاه را با سر دادن شعارهاي انقلابي طي و سپس با حضور در مسجد و عزاداري نماز جمعت ظهر و عصر را اقامه كردند./انتهاي پيام/