آغاز نهضت بازخوانی منشور روحانیت توسط طلاب
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۳۰۱

آغاز نهضت بازخوانی منشور روحانیت توسط طلاب

نهضت بازخوانی صحیفه امام خمینی(ره) با حضور ۲۰۰ طلبه از بیست استان کشور آغاز شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ دبیر نهضت مردمی بازخوانی صحیفه امام خمینی، با اشاره به هشدارهای مقام معظم رهبری مبنی بر خطر تحریف امام، گفت: رهبر انقلاب، راهکار مقابله با این خطر را بازخوانی خط امام و رجوع مستقیم به بیانات امام خمینی عنوان کردند که این نهضت در راستای این منویات، راه اندازی شده است.


میثم جوکار افزود: تابه‌حال در فاز اول این نهضت، بازخوانی منشور روحانیت از طریق ارتباط‌گیری با بیش از ۲۰۰ طلبه از بیست استان در سطح کشور شروع شده است.


وی ادامه داد: طلاب عزیز در این طرح، بخشی از پیام امام خمینی به روحانیت موسوم به منشور روحانیت را مقابل دوربین فیلم برداری، قرائت کرده و همچنین سایر طلاب را به بازخوانی منشور روحانیت، دعوت میکنند.


دبیر نهضت بازخوانی صحیفه در پایان گفت: ان‌شاءالله در فازهای بعدی این نهضت، بازخوانی بخش‌های دیگر صحیفه از طریق ارتباط گیری با سایر اقشار جامعه، دنبال خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار