کد خبر:۵۲۱۲۷۹

دیدار «جابری انصاری» با نخست‌وزیر و وزیر خارجه لبنان

معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه ایران که صبح امروز وارد لبنان شده، با نخست‌وزیر و وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،  «حسین جابری انصاری» معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه ایران با «جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان و «تمام سلام» نخست‌وزیر این کشور دیدار کرد.

 

بر اساس گزارش «العهد» لبنان، در این دیدار «محمد فتحعلی» سفیر ایران در لبنان نیز جابری انصاری را همراهی می‌کرد.

 

وبگاه «النشره» نیز اعلام کرد در این سفر تحولات لبنان و منطقه مورد بحث قرار گرفت.

 

جابری انصاری صبح دوشنبه (امروز) وارد لبنان شد.

 

وی که قبلا سمت سخنگوی وزارت خارجه را بر عهده داشت در سی‌ام خرداد امسال (1395) به سمت معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه منصوب شد.

 

وی پیش از این سفیر ایران در لیبی و همچنین مدیر گروه مطالعات خاورمیانه و خلیج فارس دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه و مشاور معاونت عربی و آفریقا نیز بوده است.

 

جابری انصاری مدرک کارشناسی خود را از دانشکده روابط بین‌الملل وزارت خارجه و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه تهران اخذ کرده است.

 

وی همچنین به عنوان کارشناس در سفارت ایران در دمشق فعالیت کرده است. جابری انصاری همچنین دستیار معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه بوده است. 

 

ادعای روزنامه «الحیات»  مبنی بر گفت‌وگوی «ظریف» و «اولاند» درباره لبنان

 

این در حالی است که روزنامه «الحیات» چاپ لندن اخیرا مدعی شد «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در سفر خود به فرانسه با «فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور فرانسه درباره لبنان و خلأ ریاست‌جمهوری در این کشور صحبت کرده است.

 

بر اساس ادعای این روزنامه، اولاند در این دیدار گفته: اوضاع در لبنان خطرناک شده و پابرجا ماندن این کشور تاکنون شبیه یک معجزه است. 

 

الحیات سپس ادعا کرد ظریف به اولاند گفته ایران با هر چه سریعتر انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان مشکل خاصی ندارد اما مسیحیان باید در این مورد به اتفاق نظر برسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار