به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فیروز فاضلی دبیر این جشنواره اظهار کرد: خبرنگاران سراسر کشور می توانند آثار خود را در شش رشته «تیتر»، «سرمقاله و یادداشت»، «خبر»، «گزارش»، «مصاحبه» و «مقاله» با موضوع فرهنگ رضوی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی با بیان این نکته که بخش اصلی جشنواره شامل مطبوعات، خبرگزاری و پایگاه های خبری است، افزود: عکس رضوی، آثار رادیویی و تلویزیونی و شعر رضوی از بخش های ویژه این جشنواره محسوب می شوند.
این مقام مسئول در توضیح بخش عکس رضوی، گفت: عکاسان می توانند عکس ها و گزارش های تصویری خود را با موضوع زیارت، پیاده روی زائران، جشن های ولادت و ایام شهادت حضرت رضا(ع) و برنامههای موضوعی جشنواره امام رضا(ع) که در رسانههای کشور منتشر شده، ارسال کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ادامه داد: فعالان عرصه رادیو و تلویزیون می توانند آثار تولیدی خود را در دو رشته خبر و گزارش خبری در محورهای ذکر شده به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
به گفته فاضلی آن دسته از اشعار شاعران با موضوع امام رضا(ع) که در یکی از نشریات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری کشور درج شده در صورت ارسال به دبیرخانه، در جشنواره شرکت داده می شود.
وی خاطر نشان کرد: آثاری که در فاصله زمانی 30 تیر ماه 94 تا دهم تیرماه 95در یکی از نشریات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری(دارای مجوز کشور) منتشر و یا در بخشهای خبری سراسری و استانی صداوسیما پخش شده است در جشنواره شرکت داده میشوند.
فاضلی با تاکید بر این نکته که پدیدآورندگان آثار می توانند در هر رشته، حداکثر سه اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، افزود: ارسال آثار از طریق سایت gilan.shamstoos.ir به همراه تکمیل فرم الکترونیک و مشخصات فردی و حرفهای امکانپذیر است. برگزیدگان در ۲۱ مرداد معرفی میشوند.