دشمنان سعي دارند با تضعيف اسلاميت نظام از جمهوري اسلامي فقط اسمي باقي بماند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۴۶
بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد دشتستان:

دشمنان سعي دارند با تضعيف اسلاميت نظام از جمهوري اسلامي فقط اسمي باقي بماند

بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد دشتستان با صدور بيانيه اي اعلام كرد: آگاه باشيد كه دشمنان اسلام و انقلاب ريشه اين نظام را هدف قرار داده اند و سعي دارند با تعضيف اسلاميت نظام، از جمهوري اسلامي فقط اسمي باقي بماند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بوشهر، در بخشي از اين بيانيه آمده است: جاي تعجب است كه چرا شخصيت هايي كه همه چيزشان را مديون انقلاب هستند، ‌بستر چنين اقدامات زشتي را فراهم مي آورند تا افرادي سودجو شعارهايي ضد اسلام و انقلاب سر دهند؟ چرا با توجه به ماهيت شعارهاي روز قدس و 13 آبان سردمداران اصلاحات از اين گونه افراد اعلام برائت نكردند؟ شما دانشجويان بيدار از شعار «استقلال، آزادي جمهوري ايراني» چه مي فهميد جز اينكه دشمنان با تمام امكانات اسلام و دين ما را هدف گرفته اند.

در پايان اين بيانيه خاطرنشان شده است: بسيج دانشجويي ضمن عرض تسليت به محضر مقدس امام زمان (عج) و مقام معظم رهبري، توهين به ساحت مقدس امام راحل را در صحن مقدس دانشگاه شديداً محكوم كرده و خواهان برخورد جدي و بدون اغماض مسئولان با اين قبيل افراد خود فروخته است و از افرادي كه غافلانه در دام فتنه انگيزان و آشوب گران قرار گرفته اند مي خواهد كه دست از جهالت و ستيزه جويي بردارند و به دامان ارزش هاي اصيل انقلاب برگردند و بيش از اين خود را در اهداف شوم دشمنان قسم خورده اسلامي و انقلاب قرار ندهند.

تشكل هاي دانشجويي استان بوشهر نيز در بيانيه اي خواستار برخورد جدي مسئولان قضايي كشور با سران جبهه نفاق وفتنه وعاملان هتك حرمت به امام (ره) شدند.

اين بيانيه مي افزايد: از آنجا كه ملت بيدار و هميشه در صحنه اي ايران نمي تواند نظاره گر چنين توهين بزرگي باشد و زبان فرو بندد، ما طلاب و دانشجوان عدالتخواه استان بوشهر حنجره خروشان ملت مي شويم و با تمام وجود ضمن محكوم كردن اين هتك حرمت اسف بار‌، ‌از مسئولان قضايي كشور و در راس آنها رئيس قوه قضائيه مي خواهيم كه هرچه سريعتر با پيگيري مراحل قانوني، برخورد با سران جبهه نفاق و فتنه را در دستور كار خود قرار دهند تا تسكيني شود بر روح زخم خورده ملت ايران.

اين بيانيه در پايان خاطرنشان كرده است: با توجه به اينکه رنج مصيبت سال ها بر روح ملت باقي خواهد ماند و تاثر و تالم آنها در اين واقعه كم نخواهد گشت، از مردم هشيار و بيدار ايران مي خواهيم هم چنان كه تا به امروز با چراغ هدايت امام و رهبري از گردنه هاي تاريك زمان عبور كردند،‌ امروز نيز با اجابت امر رهبري، آرامش جامعه را حفظ كنند و ضمن انكه خشم خود را در سينه بر زير خاكسر زمان بر عليه دشمنان اسلام و ايران تازه نگه مي دارند از ايجاد فضايي كه دشمن خواستار آن است بپرهيزند و خواسته به حق خود را از مسئولان مربوطه قضايي مطالبه كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار