کد خبر:۵۲۲۴۹۶
شریعت در نشست خبری:

تعبیر بازدید علمی به اردوی مختلط اشتباه است/ نهاد رهبری هرگز به ما ابلاغ نکرده چنین سفرهایی برگزار نکنیم

معاون فرهنگی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه تعبیر بازدید علمی پژوهشی به اردوی مختلط اشتباه است، گفت: برای سفرهای چند روزه اساتید با دانشجویان که در آن تدریس صورت می گیرد یک ناظر فرهنگی از دانشگاه فرستاده می شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شریعت، معاون فرهنگی دانشگاه علم و صنعت در نشست خبری که امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد در خصوص برگزاری اردوهای مختلط در این دانشگاه گفت: کسانی که نامه هایی مبنی بر برگزاری اردوی مختلط نوشتند مسلما دغدغه هایی داشتند که این دغدغه ها برای ما قابل احترام است. اما سفرهای آموزشی و پژوهشی از شمول آئین نامه اردوها خارج است. چرا که در برخی دروس اساتید ناچارند همراه دانشجویان سفری را انجام دهند تا در این سفر مطالب آموزشی عنوان شود. دانشگاه ها می توانند به خاطر توازن تعداد دختر و پسر در هر کلاس جداگانه این بازدیدها را برگزار کنند. در دانشگاه علم و صنعت نیز یا باید سفر صورت نگیرد و یا باید قوانین را مراعات کرد تا مشکلی ایجاد نشود.

 

وی افزود: برگزاری سفرهای آموزشی و پژوهشی اردو نیست و تعبیر اردوی مختلط اشتباه است و این تیتر که برخی رسانه ها زده بودند که دانشگاه علم و صنعت دو یا چند اردوی مختلط در هفته برگزار می کند کاملا غلط است. بنده با نماینده سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت نیز صحبت کردم و ایشان هم اشاره کردند که این مسائل عنوان شده تنها برداشت هایی افراد می باشد و اگر مصداق و مدرکی وجود دارد باید ارائه شود. البته دغدغه، دغدغه درستی است و برای این موضوع باید آئین نامه ها بهتر عمل کنند.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علم و صنعت در ادامه تاکید کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت هرگز به ما ابلاغ نکرده که نباید چنین سفرهایی را برگزار کنیم و یا چرا دانشگاه چنین سفرهایی را برگزار کرده بلکه بحث سر این بوده است که چگونه می شود این سفرها بهتر برگزار شود.

 

وی تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت برای آنکه بتواند نظارت بیشتری در برنامه های این گونه و سفرها و بازدیدها و سفرهای چند روزه داشته باشد تدابیری اندیشیده است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: بیشترین سفرها و بازدیدها مربوط به دانشکده معماری است و لیست اسامی دانشجویان داده شده و اساتید دروسی که نیاز به سفر برای دانشجویان احساس می کنند باید تقاضا داده و پس از تایید مدیر گروه و مدیر فرهنگی به تایید رئیس دانشگاه برسد که البته رئیس دانشگاه تاکید بر اردوهایی دارند که باید برگزار شود و اگر برگزار نشود در شیوه تدریس اختلال ایجاد می کند این درخواست ها در کمیته شورای فرهنگی با حضور نماینده نهاد مقام معظم رهبری و مدیر فرهنگی بررسی می شود و برای سفرهای چند روزه ناظر فرهنگی هم فرستاده می شود.

 

در ادامه محمدعلی برخورداری درباره این اردوها گفت: اساسا مدت هاست که این دانشگاه اردوی مختلط برگزار نکرده و اردوهای دانشجویی، فرهنگی و گردشگری وجود دارد و یکسری بازدیدهای علمی نیز وجود دارد که آموزشی می باشد و کلاس را برای آموزش به بازدید می برند به این بازدیدهای علمی نباید نام اردو اطلاق شود و در ضوابط و مقررات نام اردو نمی گیرند.

 

وی افزود: وقتی در یک کلاس حدود 30 دانشجو مشغول تحصیل هستند که تعداد ناموزونی دختر و پسر در آن حضور دارند مسلما نمی شود برای هر کدام به صورت جداگانه بازدیدی را فراهم کرد.

 

برخورداری در ادامه گفت: مدیر گروه استاد و رئیس دانشگاه باید مسئله بازدید را تایید کنند و در حوزه معاونت فرهنگی، هیئتی تعیین شده که مسئول بررسی و نظارت است و یک نفر ناظر برای بازدیدها وجود دارد. البته این بازدیدها خلاف قانون نیست و تلقی آنها به اردوی مختلط کاملا اشتباه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
استاد دانشگاه علم و صنعت
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۱
متاسفانه فضای فرهنگی و اخلاقی دانشگاه با مدیریت جدید بسیار نازل و زشت شده است.
به عنوان نمونه وضعیت حجاب در دانشگاه بسیار زشت شده است و واقعا امنیت روانی و اخلاقی را از متدینین گرفته است. از طرف دیگر به افرادی که قید و بندی ندارند اجازه داده اند تشکل هایی رسمی پیدا کنند که علنا امر به منکر و نهی از معروف می کنند. ......
بنده خود شاهد بودم به دخترانی که وضع حجاب بدی داشتند گفت بروید از استاد تذکر دهنده شکایت کنید.
0
2
دانشجو علم و صنعت
۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵
خواهشا جو درست نکنید ! آیا فضای فعلی که همه طرفین در دانشگاه حق فعالیت و اظهار نظر دارند بهتر است یا فضای خفه و پادگانی سایق ؟؟؟ که همواره دانشجو تحت توهین و تحقیر یک طیف خاص در دانشگاه بودند !!! ....
دانشجو علم و صنعت
۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵
خواهشا جو درست نکنید ! آیا فضای فعلی که همه طرفین در دانشگاه حق فعالیت و اظهار نظر دارند بهتر است یا فضای خفه و پادگانی ریاست سایق ؟؟؟ که همواره دانشجو تحت توهین و تحقیر یک طیف خاص در دانشگاه بودند !!! .... مشکل شما مذهب و دین نیست مشکل شما از جای دیگری آب می خورد...اولا اون استاد تذکر دهنده نبود بلکه با فحاشی و ضرب و شتم دانشجو قصد داشت به ذعم خودش دانشجوبان را هدایت کند به نظر شما این رفتار شکایت ندارد ؟؟ این رفتار توهین و افول اخلاقی نیست ؟؟ واقعا اخلاقی که شما از آن دم می زنید چیست ؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۹
و ضعیت همه جا گل و بلبل فقط مشخص نیست انهایی که برای بد حجابی در دو لت قبل فریا د می زدند چرا اکنو ن نسبت به این همه و لنگار ی فر هنگی خا مو ش گشته اند !
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار