کد خبر:۵۲۲۹۴۰
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت مطرح کرد

جبالبارز جنوبی عرصه فعالیت اردوی جهادی دانشجویی گروه ثارلله جیرفت

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت گفت: گروه اردوی جهادی دانشجویی گروه ثارلله در مرداد ماه سال جاری در جبالبارز جنوبی آغاز بکار می‌کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

کیوان محمودی، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: گروه اردوی جهادی دانشجویی گروه ثارلله در مرداد ماه سال جاری در جبالبارز جنوبی آغاز بکار می کند.

 

وی مهم‌ترین هدف برگزاری اردوهای جهادی را سازندگی دانست و گفت: آغاز این سازندگی، ساختن خود است و به عبارتی اولین هدف اردوی جهادی خود سازی است؛ همان‌طور که برترین جهاد‌ها جهاد اکبر در معرکه نفس است.


مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت افزود: این گذر از خود و اجابت حق، بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین غنیمتی است که از این سفر برای آدمی می‌ماند.

 

محمودی خاطرنشان کرد: ما ابتدا شروع به شناسایی عرصه های انجام کار کرده ایم و اردوی جهادی دانشجویی این دوره در عرصه های فرهنگی، آموزشی، عمرانی، پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی با همکاری مراکز دانشگاهی شهرستان جیرفت برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار