اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
حسین رشتیانی، معاون رسانه روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان لرستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بیانیه کارگروه اقدام مالی FATF گفت: آنچه که در این بیانیه کاملا مشخص است، این است که تصمیم در قبال ایران به یک سال آینده موکول شده است و اگر اطمینان های لازم حاصل شود آنگاه تحریم های مالی علیه ایران برداشته می شود.
وی با بیان اینکه در این بیانیه آمده است که در این مدت ایران باید به صورت رضایتبخش اطلاعات درخواستی را در اختیار کارگروه اقدام مالی FATF قرار دهد، گفت: دولت و مسئولین وزارت خارجه باید توجه کنند که این اطلاعات در چه سطحی است؛ آیا این اطلاعات، اطلاعات محرمانه حساب های ملت ایران نیست؟
این فعال دانشجویی افزود: همانونگونه که می دانید FATF کارگروهی است به ظاهر برای مبارزه با تروریسم تشکیل شده است؛ اما جای تامل دارد که آیا تعریف تروریسم از دید این کارگروه با تعریف تروریسم از دید مسئولین جمهوری اسلامی ایران یکسان است؟ اگر معنای تروریسم از دید هر دو طرف مذاکرات یکسان است آیا این کارگروه نباید کشورهایی مانند عربستان، امریکا، ترکیه، اسرائیل را در لیست تحریم های بانکی قرار دهد؟ اما اگر این دید از نظر طرفین مذاکره یکسان نیست، آیا این توافق معنا دارد؟
رشتیانی با اشاره به تروریسم جهانی و کشور های حامی آن گفت: مگر نه این که از دید امریکا و کشورها و موسسات حامی امریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حزب الله تروریسم هستند؟ آیا وزارت خارجه و مسئولین مذاکره کننده به این موضوع توجه کرده اند یا بدون توجه به این موضوع وارد پازل امریکا شده اند؟
وی تاکید کرد: دولت و مسئولین وزارت خارجه تا کی می خواهند از خطوط قرمز نظام عبور کنند؟ آیا دولت گمان می کند با این توافق ها می تواند با کشورهای غربی روابط مالی را از سر بگیرد؟ توافق هایی که می توان گفت مصداق بارز نفوذ هستند.
معاون رسانه روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان لرستان در پایان گفت: آیا دولت با این روش می خواهد برجام 2 و 3 و غیره را رقم بزند؛ روشی که ایجاد محدودیت برای نهادهای انقلابی مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمینه هایی مانند موشکی و حمایت از جریان مقاومت است و زیر ذره بین بردن اقدامات نهادهای انقلابی برای موسسات مالی - اطلاعاتی غرب است.