اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علی رفعتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تصمیم دولت به منظور حذف بودجه ۵۰۰۰ میلیاردی نیروهای مسلح گفت: درهر کشوری چه در داخل و چه در خارج کشور، یکی از عناصر قدرت، نیروهای مسلح هستند که معمولا به خاطر استحکام زیرساخت های نظامی و پدافندی در برابر عوامل بیگانه بودجه های کلانی را به آن اختصاص می دهند.
وی افزود: در این چند روز اخیر صحبت هایی مبنی برقضیه موشکی ایران که برخلاف برجام است، نقل مجلس رسانه ها شده است که سازمان ملل نیز بر این قضیه مهر تایید زده؛ در صورتی که برجام و موشکی ربط بی معنی است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: از طرفی نه دولت های طرف مقابل و نه تنها سازمان ملل حاضر به اقرار کامل خطای آمریکایی ها در برجام نیستند و علاوه بر اینکه خطای خود را لاپوشانی می کنند تازه یک موضوع دیگر را هم مطرح می کنند تا دولت را سرگرم کنند، این شیوه طرف مقابل است؛ چون یک قدم جلو آمده است و اکنون به فکر قدم بعدی است.
رفعتی ادامه داد: دولت باید این جا هوشیار باشد، اشتباه دولت ضرری را به ارمغان خواهد آورد که فرصت برای جبران چندین و چند سال را طلب می کند.
وی تصریح کرد: بازی کردن در زمین دشمن و گرا دادن مسائل داخلی در عرصه بین الملل، مقدمه ای می شود برای تحقق برجام ۲ و ۳.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج بیان داشت: کاهش دادن بودجه نظامی یعنی تضعیف نیروی دفاعی در داخل و در منطقه، یعنی احساس قدرت کردن کشورهای عربی و آمریکا، شما ببنید در قضایای مختلف مثل منا که نباید فراموش شود و دولت موضع و پیگیری محکمی نداشت؛ نتیجه چه شد، پررو تر شدن عربستان؛ حال اگر خودمان بخواهیم به طرقی نیروی دفاعی خود را تضعیف کنیم ببینید آن ها چه می کنند.
وی ادامه داد: این به خاطر این است که دولت به نتیجه بلند مدت کار فکر نمی کند و صرفا تصمیم روزانه می گیرد؛ چه بسا که علت العلل تمام این ها نداشتن هدف بلند مدت و برنامه مدون و قابل اجرا است.
رفعتی تصریح کرد: دولت باید پاسخگوی این عمل اشتباه باشد، چه بسا که دود این حرکت در چشم خود دولت می رود؛ هرچند مردم هم گریبان گیر این اشتباه می شوند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج ادامه داد: از طرفی این نکته هم حائز اهمیت است که نیروهای مسلح ما پیش از اینکه به بودجه نیاز داشته باشند به اراده پولادین نیاز دارند، اراده ای که سربازان آمریکایی را در دریا زمین گیر می کند و آمریکا حرفی برای گفتن نداشت، مثل زمان جنگ که در تحریم تسلیحاتی پیشرفت هایی صورت گرفت و همین طور در زمان حال، ولی در اینجا هرچند دولت خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می کند و فریب دشمن را خورده است، نمایندگان مجلس نباید فریب دولت را بخورند و باید هوشیارانه عمل کنند.
وی بیان داشت: با این حال باتوجه به وضعیت منطقه از اولویت های کنونی قدرتمند شدن، متکی بر علم در تمام زمینه ها است. بدین گونه که ما در علم نظامی، علم اقتصاد و علم هسته ای و دیگر علوم پیشرفت کنیم تا قدرتمند شویم تا امنیت را برای مردم مهیا کرده و به اهداف برسیم.
رففعتی خاطرنشان کرد: هر چند این احتمال بعید نیست که دولت در زمینه موشکی نیز کوتاه بیاید و اگر جنگی بشود به دلسوزان نظام بگویند نجنگید و بگذارید تا مذاکره کنیم، به دولت توصیه می کنیم که یک نگاه به گذشته داشته باشد و نتیجه تعامل با آمریکا که حاصل تدبیرتعاملی بود، را ببیند.