تظاهرات اعتراض آميز پس از نمازجمعه اين هفته در کشور برپا مي شود
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، اين تظاهرات که به دعوت شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي انجام مي گيرد پس از اقامه نماز جمعه 27 آذر، مصادف با اول محرم، روز شهادت آيتالله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، در سراسر ميهن اسلامي و همزمان در تهران مقابل در اصلي دانشگاه تهران برگزار ميشود.
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي با صدور اطلاعيهاي ضمن محکوم کردن هتک حرمت به ساحت امام (ره) آن را اقدامي ننگين و شرمآور و مصيبتي عظمي ناميده و آن را به محضر حضرت ولي عصر(عج) و پيشگاه مقام معظم رهبري و تمامي آيات عظام، علماي اعلام و ملت ايران اسلامي تسليت گفته است.
اين نهاد از عموم مردم دعوت کرد تا با حضوري معنوي، آگاهانه و هوشيارانه در مصلاهاي نماز جمعه سراسر کشور و تظاهرات پس از آن ضمن تجديد ميثاق با ولايت فقيه اين ميراث گرانقدر امام خميني (ره) پاسخ دندانشکني به ياوهگويان و اهانتکنندگان بدهند./انتهاي پيام/