آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۵۷۰۱

جوابیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص یک خبر

دانشگاه فردوسی مشهد در اعتراض به خبری در خصوص انتشار نشریات دانشجویی در فضای مجازی جوابیه‌ای صادر کرد.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه فردوسی مشهد در اعتراض به خبری در خصوص انتشار نشریات دانشجویی در فضای مجازی جوابیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

 

مدیر محترم خبرگزاری دانشجو

با سلام و احترام

متاسفانه در تاریخ 19.4.1395 در سایت آن خبرگزاری به شماره 523628 خبری خلاف واقع درباره این دانشگاه منتشر شده است در بخشی از خبر مذکور آمده است خاطر نشان می شود چندی پیش دانشگاه فردوسی مشهد اقدام به انتشار فایل پی دی اف نشریات در فضای مجازی کرد که با تذکر شورای مرکزی ناظر در نشریات دانشگاهی مصوبه محدودیت انتشار نشریات در فضای مجازی تصویب و به دانشگاه ها ابلاغ شد.

 

حال آنکه دانشگاه فردوسی مشهد در اعتراض به انتشار نشریات دانشجویی توسط خبرگزاری دانشجو در پایگاه pand.snn.ir و دیگر دانشگاه ها استعلامی را به شماره 3202 مورخ 25.9.1394 برای شورای مرکزی ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی ارسال نمود که در آن درخواست شده بود در خصوص فعالیت نشریات دانشگاهی در فضای مجازی به صورت واضح نظر خود را اعلام خواهند کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار