کد خبر:۵۲۶۳۸۷

جشنواره«ایران مد» در مجموعه تلاش برگزار می‌شود

نخستین جشنواره فصلی مد و لباس با عنوان «ایران مد» از ۳۰ تیرماه و به مدت سه روز در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مهدی محبعلی مجری برگزاری نخستین جشنواره فصلی «ایران مد» درباره چند و چون برگزاری این رویداد فرهنگی و هنری گفت: این جشنواره با حمایت کارگروه ساماندهی مد و لباس و با همراهی گروه مد سازان برای نخستین بار در تهران برگزار می‌شود و قصد داریم به شکل فصلی به برگزاری آن ادامه دهیم.  

 

محبعلی با اشاره به برگزاری جشنواره فصلی «ایران‌مد» با هدف حمایت از طراحان و تولیدکنندگان داخلی بیان کرد: در حقیقت این رویداد و تداوم برگزاری آن در فصل‌های متمادی به نمایش توانمندی‌های حوزه مد و لباس ایرانی و اسلامی کمک کرده و فرصتی مناسب برای آشنایی هر چه بیشتر طراحان و تولیدکنندگان فراهم می‌کند.

 

مجری برگزاری نخستین جشنواره فصلی «ایران‌مد» تصریح کرد: جشنواره از ۳۰ تیرماه و به مدت سه روز در مجموعه فرهنگی تلاش واقع در خیابان ولیعصر (عج) و نرسیده به پل پارک‌وی برگزار می‌شود و امیدواریم شاهد حضور پررنگ فعالان عرصه مد و لباس کشور باشیم.

 

محبعلی افزود: بازدید از آثار به نمایش درآمده در جشنواره برای عموم آزاد است و بی‌شک از حضور مهمانان ویژه حوزه مد و لباس ایرانی دعوت و استقبال به عمل می‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار